Cele mai importante evenimente de toamna dedicate afacerilor si tehnologiilor de top

Advertorial
Luni, 30 Septembrie 2019, ora 09:00
13037 citiri
Cele mai importante evenimente de toamna dedicate afacerilor si tehnologiilor de top

Toamna este sezonul in care profesionistii cauta noi oportunitati de cariera, iar managerii oportunitati de afaceri. De aceea, toamna au loc foarte multe targuri si evenimente axate pe afaceri, antreprenoriat si tehnologii noi.

Iar echipa Cronoscar pentru inchirieri auto in Bucuresti va va ajuta sa alegeti acele evenimente care sunt relevante pentru profesia sau compania dumneavoastra.

Targurile de business - oportunitati de networking de calitate

Retelele de socializare profesionale, cum ar fi LinkedIn, sunt utile pentru a cunoaste potentiali parteneri si colaboratori. Dar intalnirile fata in fata pun baza unui parteneriat bazat pe incredere reciproca si scopuri comune.

De aceea, dincolo de sansa de a descoperi tehnologii noi si a incheia contracte, targurile de business fac parte din evenimentele pe care orice profesionist sau antreprenor trebuie sa le includa in calendarul sau.

Pentru ca acest calendar este de obicei foarte incarcat, specialistii in rent a car Bucuresti de la Cronoscar au pregatit o lista cu cele mai importante evenimente de acest gen care vor avea loc in urmatoarele doua luni.

Iata care sunt recomandarile noastre:

1. IMWorld - Internet and Mobile World

Unde: Bucuresti, la Centrul Expozitional Romexpo

Cand: 2-3 octombrie

In prima saptamana din octombrie, Romexpo gazduieste unul dintre cele mai importante evenimente din tara dedicate domeniului IT si tech. De la cele mai noi modele de smartphone-uri, la tehnologii de top care salveaza vieti si divertisment bazat pe realitate virtuala si augmentata, toate noutatile din domeniu vor fi prezente la IMWorld.

Acest eveniment este dedicat atat specialistilor, antreprenorilor, cat si publicului interesat de aceste tehnologii. Insa nu trebuie sa va ingrijorati din cauza popularitatii IMWorld. In parcarea spatioasa din fata centrului Romexpo veti gasi cu siguranta un loc pentru masina obtinuta de la centrul Cronoscar pentru inchirieri auto in aeroport sau din Bucuresti.

2. Droidcon Transylvania

Unde: Cluj-Napoca la Cluj Hub

Cand: 4-5 octombrie

Dupa IMWorld, la cateva zile distanta, in Cluj-Napoca are loc unul din cele mai mari adunari a programatorilor specializati in sistemul de operare Android. Demonstratii live, cheats, tips & tricks precum si workshop-uri tematice - acesta este programul cu care organizatorii vor sa ii atraga pe participanti.

Biroul Cronoscar pentru inchirieri auto Cluj va va ajuta sa gasiti o masina pentru a participa la eveniment sau sa prelungiti termenul de inchiriere a masinii deja inchiriate, dupa caz.

3. Business Focus

Unde: Timisoara, la Hotel Timisoara

Cand: 23 octombrie

Business Focus este un eveniment organizat de compania Business Days si este dedicat tuturor antreprenorilor care doresc sa isi dezvolte companiile. Printre speakeri se numara CEO si consilieri in afaceri cu multi ani de experienta.

De asemenea, participantii au acces la diferite materiale, workshop-uri si alte resurse utile pentru a-si dezvolta abilitatile.

Biroul Cronoscar pentru inchirieri auto Timisoara este, ca de obicei, partenerul dumneavoastra de incredere pentru a putea ajunge la Hotel Timisoara la timp pentru a va inregistra si a va caza in cameri.

4. HR Summit

Unde: Cluj-Napoca la Hotel Golden Tulip Ana Dome

Cand: 24 octombrie

Resursele umane sunt cele mai valoroase active in orice companie. De aceea recrutarea, integrarea si retentia celor mai buni angajati sunt subiecte care merita toata atentia. Pe aceste subiecte si altele conexe vor discuta specialistii in resurse umane la HR Summit.

Daca doriti sa participati, echipa Cronoscar va sprijina cu oferte atractive la masini de inchiriat in Timisoara din toate clasele, de la sedan la SUV.

Compania de inchirieri auto Cronoscar va sustine in toate calatoriile de afaceri cu profesionalism si promptitudine si cu oferte avantajoase pentru rent a car si servicii de administrare a flotei auto. Aflati mai multe detalii pe www.cronoscar.ro!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#inchirieri auto Bucuresti, #inchirieri auto Cluj, #inchirieri auto Timisoara , #afaceri de succes