Cristi Cozic, Entersoft Romania: In mare masura ma consider un antreprenor

Sambata, 10 August 2013, ora 13:28
1427 citiri
Cristi Cozic, Entersoft Romania: In mare masura ma consider un antreprenor

Cristi Cozic a pus bazele Entersoft Romania in 2008, o companie ce asigura solutii de business intr-o piata de solutii ERP evaluata in Romania la aproximativ 120 de milioane de euro in 2012.

"Exista foarte mult loc de crestere" pe aceasta piata, estimeaza acesta, in conditiile in care compania sa a inregistrat in primul semestru al acestui an o crestere cu 150% a cifrei de afaceri fata de perioada similara a anului trecut.

Compania isi mentine previziunea pentru 2013, urmand a depasi la finalul acestui an o cifra de afaceri de 700.000 de euro.

Desi conduce filiala unei companii mai mari, din Grecia, Cristi Cozic se considera in mare masura un antreprenor, intrucat a pornit de la zero o afacere noua, cu o strategie de business si avand in spate numerosi ani de lucru intensiv.

"E posibil ca la un moment dat sa imi incep si o afacere proprie, dar nu este momentul acum si nici nu o voi face in urmatorii ani.

Citeste mai multe despre Cristi Cozic, Entersoft Romania: In mare masura ma consider un antreprenor pe Business24.ro

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Cristi Cozic Entersoft, #piata ERP Romania, #afaceri solutii business , #afaceri de succes
Comentarii