De ce WizCount este mai mult decat un program de contabilitate?

Advertorial
Miercuri, 19 Aprilie 2017, ora 09:29
14297 citiri

(P) Un program de contabilitate este un soft care ne ajuta sa gestionam si sa administram mai bine tranzactiile financiare ale unei companii.

De ce este bine sa implementam un astfel de program?

In primul rand, viteza de operare. Fata de o procesare manuala, un program de contabilitate ne va ajuta sa procesam datele la o viteza mult mai mare. Parte din acest proces sunt si calculatoarele care, spre comparatie cu mintea umana, sunt mult mai capabile sa proceseze informatia rapid. Astfel, eficienta companiei va creste.

In al doilea rand, acuratetea informatiilor. Un program de contabilitate poate creste acuratetea informatiilor, eliminand din start eroarea umana care poate interveni in momentul realizarii unor calcule.

In al treilea rand, accesibilitatea si siguranta informatiilor contabile. Informatiile sunt la dispozitia ta printr-un simplu click, reducandu-se astfel timpul pierdut pentru cautarea anumitor documente. De asemenea, informatia oferita de catre program este mult mai sigura deoarece calculatoarele nu pot face greseli de calcul.

Nu in ultimul rand, raportarile sunt mult mai usor de realizat, fiind totul computerizat. Astfel, evitam un proces manual care ar necesita mai mult timp de lucru.

Ce beneficii suplimentare prezinta WizCount fata de un program de contabilitate?

WizCount este mai mult decat un soft contabil deoarece ofera beneficii suplimentare pentru managementul companiei, precum:

Trebuie sa administrezi simultan mai multe companii si sa consolidezi datele la nivel de grup? Nimic mai simplu: poti beneficia de ajutorul oferit de WizCount.

Cu aceeasi licenta WizCount pot fi administrate simultan un numar nelimitat de companii.

  • Raportari internationale

Economiseste timp prin introducerea datelor o singura data si posibilitatea de a le raporta in doua sisteme, cel romanesc si cel international. Solutia software WizCount iti pregateste atat Balanta de verificare, Jurnalele si declaratiile, cat si Rapoartele Financiare in format IAS sau GAAP - Balance Sheet, Profit & Loss, Trial Balance, Cash-Flow.

  • Multi-valuta

Lucrezi cu mai multi parteneri externi si mai multe valute? Beneficiezi imediat de o tabela de cursuri de schimb pentru un numar nelimitat de monede straine, iar softul WizCount iti calculeaza si inregistreaza singur diferentele provenite din modificarea cursului valutar la nivelul fiecarei tranzactii, economisindu-ti timp pretios.

  • Centre de cost

Poti optimiza profitul companiei prin analiza componentelor care aduc o contributie la profitul acesteia, fie ca ne referim la contributiile pozitive sau negative.

Softul iti permite analiza pe bugete si centre de cost in functie de factori de alocare specifici: pe proiecte / departamente / campanii publicitare etc.

  • Generatoare de rapoarte

Vei avea posibilitatea de a deveni independent in activitatea de analiza a datelor, putand sa-ti creezi singur si rapid necesarul de rapoarte ad hoc. Poti crea atat rapoarte pre-definite, cat si specifice, in functie de departament sau utilizator.

  • Analize bugete pe centre de cost

Acum te poti incadra cu mai mare usurinta in buget, economisind sume importante de bani prin monitorizarea in timp real a elementelor de buget. Programul WizCount permite monitorizarea realizarii sau a depasirii bugetelor prevazute.

  • Analize de predictibilitate pe clienti

WizCount te ajuta sa cresti retentia clientilor, indicandu-ti din timp care sunt acei clienti care urmeaza sa diminueze volumul de business pe care il fac cu tine.

Cognitive computing - inteligenta de care pana acum puteau beneficia numai marile corporatii, este la indemana ta prin intermendiul alogoritmilor de inteligenta artificiala inglobati in WizCount.

Acum poti reduce nivelul pierderilor din facturile neincasate, afland din timp care sunt acei clienti care urmeaza sa intarzie cu platile.

Solutia WizCount pentru contabilitate si gestiunea companiei include toate functionalitatile necesare pentru a putea fluidiza si eficientiza activitatea de lucru din mai multe departamente - contabilitate, marketing, vanzari etc.

WizCount este mai mult decat o un program de contabilitate, diferentiindu-se prin multiplele sale functionalitati avansate.

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
#program contabilitate firma , #afaceri de succes