Edouard Keller (CARLIN Paris), key-speaker la Textile Trends Conference, da ora exacta in moda

Comunicat de presa
Marti, 04 Septembrie 2018, ora 15:53
7203 citiri
Edouard Keller (CARLIN Paris), key-speaker la Textile Trends Conference, da ora exacta in moda

Joi, 13 septembrie, incepand cu ora 11:00, in sala Cupola din Romexpo-Bucuresti va avea loc Textile Trends Conference - Made to measure, cu participarea extraordinara a reprezentantului CARLIN Paris Edouard Keller, Head of International Sales.

Organizat de EUROEXPO Fairs, evenimentul deschide maratonul de dezbateri din cadrul Textile Technology Show, prima expozitie de tehnologie dedicata industriei textile dupa o absenta in Romania de mai bine de 10 ani.

Tema dezbatuta de reprezentantul CARLIN Paris in cadrul conferintei va fi "Fashion si design vestimentar, tendinte si provocari din lumea modei. Previziuni pentru 2019-2020."

Edouard Keller este expert in marketing, specializat in previziuni privind comportamentul consumatorilor. Cu o vasta experienta in domeniul inovarii si al industriei de fashion, Keller ofera expertize unice in ce priveste dezvoltarea strategiilor. S-a alaturat echipei CARLIN in 2016, iar in prezent este directorul de vanzari internationale al celei mai mari agentii de prognoza a tendintelor mondiale in fashion.

Vino la Textile Trends Conference sa afli chiar de la CARLIN care este cea mai buna strategie pentru manipularea influencer-ilor in jungla influentei marketingului!

Fondat in 1947, CARLIN Paris este primul birou de prognoza in fashion din lume si numara in prezent 40 de colaboratori la nivel global. De la tendintele socio-culturale la cele estetice, CARLIN are nu doar capacitatea de a intelege si anticipa ceea ce va conduce la viitoarele dorinte ale consumatorilor, ci si talentul unic de a explica si de a le da viata acestor tendinte prin marketing si inovatii.

Vizionari in fashion, expertii CARLIN decodeaza comportamentul influent important (pe baza analizelor si a datelor obtinute din piata) si anticipeaza conceptele estetice ale consumatorilor de maine, in baza carora pot fi concepute strategii de inovare din partea jucatorilor din domeniu.

CARLIN analizeaza, decodifica, imbogateste si inventeaza trendurile in industria de fashion pentru urmatorii 5 ani.

Vino intre 13 si 15 septembrie la Textile Technology Show, locul de intalnire al jucatorilor din industria textila sud-est europeana (pavilionul central din Romexpo-Bucuresti).

Timp de trei zile, TEXTILE TECHNOLOGY SHOW va oferi un adevarat spectacol tehnologic LIVE al celor mai noi masini de cusut, tesut si brodat, echipamente de imprimare digitala pe textile, masini pentru productia de textile si imbracaminte, parteneriate internationale, tehnologii inovatoare cu spectru larg de utilizare, inovatii in design, furnizori de materii prime, solutii si servicii pentru industria textila din sud-estul Europei.

Dupa o absenta de 10 ani in Romania, primul targ dedicat industriei textile din regiune (organizat de EUROEXPO Fairs) se bucura de sustinerea "Dialog Textil", revista industriei textile si de confectii din Romania.

Mai multe detalii, pe www.textilshow.ro.

Urmareste-ne si in social media: facebook.com/textiletechnologyshow.romania.

Despre EUROEXPO

EUROEXPO Fairs este organizatorul celor mai mari targuri si expozitii de business din Romania.

Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul

expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul targurilor lider de piata (Metal Show, Baby Boom Show - editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Cleaning Show, Pack Expo, Expo Shop, Expo Plast, Textile Technology Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#Textile Trends Conference 2018, #Edouard Keller Romania , #afaceri de succes