EXPO SHOP - Future Retail Solutions, in premiera la ROMEXPO

Comunicat de presa
Joi, 10 Mai 2018, ora 16:32
10307 citiri
EXPO SHOP - Future Retail Solutions, in premiera la ROMEXPO

EXPO SHOP - Future Retail Solutions, prima expozitie din Romania dedicata industriei de retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo si Romexpo, in parteneriat cu revista retail-FMCG.ro, va avea loc in perioada 16 - 19 mai 2018.

EXPO SHOP va fi locul unde, timp de 4 zile, principalii furnizori de servicii si echipamente pentru retail isi vor expune cele mai noi solutii pentru viitorul in retail, un domeniu aflat intr-o continua miscare.

Evenimentul EXPO SHOP se adreseaza, in primul rand, tuturor comerciantilor - marii retaileri, magazinele online, comerciantii traditionali independenti si distribuitorii - dar si producatorilor din industriile conexe (FMCG, DIY, IT&C etc).

Conferinta Future Retail Solutions, pe 17 mai

Incepand cu ora 10:00, in data de 17 mai are loc Conferinta Future Retail Solutions, realizata in colaborare cu revista retail-FMCG.ro. Conferinta isi propune sa aduca in prim-plan, pe de-o parte, cele mai noi servicii, solutii si echipamente pentru retail, iar pe de alta parte noutati si trenduri din piata de retail.

Speakeri importanti de la NETOPIA mobilPay, Farmec, Biodeck si GLORY GLOBAL SOLUTIONS, GfK Romania, Carrefour, Biodeck, Kooperativa 2.0 sau eMag Marketplace au confirmat deja prezenta.

Pentru agenda completa - click aici.

Future Store - vezi in avanpremiera solutii pentru magazinul viitorului

La EXPO SHOP vei putea vedea cum va arata magazinul viitorului. Expozantii prezinta solutii de ultim moment pentru eficientizarea fluxului de lucru, sisteme integrate de vanzare, sisteme automate si compacte destinate recircularii numerarului, sisteme automate de curatenie la dimensiuni compacte, sisteme pentru digital signage.

Mai multe detalii sunt aici.

Innovation Tour - prezinta noutatile editiei

In cadrul EXPO SHOP vor fi marcate aparte standurile unde vizitatorii vor gasi inovatii.

Dintre noutatile prezentate de expozanti:

  • Primul ecran 4k stand kiosk freestanding din lume
  • POS all-in-one
  • Totem digital cu touchscreen
  • Seifuri de ultima generatie pentru retail
  • Sisteme de curatare profunda fara atingere

Mai multe detalii despre noutatile editiei sunt aici.

Discount Exclusiv

La EXPO SHOP expozantii acorda discount-uri speciale pentru produsele si solutiile prezentate valabile doar in perioada expozitiei.

Detalii despre discount-urile acordate sunt aici.

Mai multe detalii gasesti pe www.expo-shop.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă vineri că mesajul pe care l-a avut în cadrul întrevederii, de la Abu Dhabi, cu cei din conducerea companiei DP World (Dubai Ports) este că ne...
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#EXPO SHOP Future Retail Solutions 2018 , #afaceri de succes