Incepe o afacere cu un teren de sport cu gazon artificial

Advertorial
Miercuri, 09 August 2017, ora 11:44
55348 citiri
Incepe o afacere cu un teren de sport cu gazon artificial

In zilele noastre oamenii isi doresc tot mai mult sa aiba grija de corpurile lor, consumand mancare cat mai naturala, avand un stil de viata sanatos si facand sport. Majoritatea oamenilor care stau intr-un oras aglomerat, pentru a avea parte de sport sunt nevoiti fie sa mearga la sala sa ridice greutati si sa alerge pe banda, fie sa practice un sport pe un teren artificial, cum ar fi tenisul sau fotbalul.

De aceea daca te gandesti sa iti deschizi propriul teren cu gazon artificial sintetic, faci un pas bun, fiindca pe aceasta parte se identifica in momentul de fata o nevoie in piata.

Pentru cei care isi doresc sa isi deschida propria afacere cu un teren de gazon artificial sintetic, suntem cu un pas inainte pentru a le oferi sfaturi specifice despre cum sa faca acest lucru.

Tipuri de aplicatii pentru gazonul artificial sintetic

De la aparitia lor, inca din anii 1960, terenurile sintetice artificiale au fost associate cu sporturile din sala si covorul de la intrare in casa. Facilitatile de sporturi continua sa reprezinte o mare parte din veniturile obtinute prin intermediul gazonului artificial, iar in momentul de fata putem gasi mai multe tipuri de gazon artificial.

Exista gazon artificial multisport, acel gazon ce poate fi folosit atat pentru amenajarea unui teren de sport, cat si pentru amenajarea unui teren de sport multifunctional, in care pot fi incluse mai multe sporturi, cum ar fi un teren de tenis si unul de fotbal, un teren de fotbal si unul de volei, dar si un teren de fotbal si unul de baschet.

Pe langa gazonul artificial multisport, putem gasi si gazon artificial pentru terenuri de fotbal, folosit pentru amenajarea de terenuri de minifotbal pentru 10 jucatori, dar si amenajarea de stadioane in dimensiune reala in care pot participa 22 de jucatori.

Piata ne pune la dispozitie si gazon artificial pentru terenuri de tenis, folosite pentru amenajarea unui teren de tenis cu costuri mici de amenajare si intretinere, fiind un teren cu o suprafata de joc mai inceata spre deosebire de varianta din zgura sau tartan.

Preturi si pozitionarea pe piata a unui teren sportiv artificial

Pretul trebuie sa fie un lucru foarte important pentru afacerea ta cu terenul de sport cu gazon artificial. Clientii rezidentiali sau institutionali inteleg costurile pe care poti sa le ai, dar ignoranta competitiei te poate determina cu usurinta sa pui un pret prea mare la inchiriere si sa te indrepti catre faliment.

Pe de alta parte, daca oferi un pret prea mic iti afectezi pozitia pe piata. Exista o multitudine de afaceri ce nu folosesc gazon artificial de calitate si pot sa ofere preturi mai mici. Pentru majoritatea afacerilor ce se afla la inceput, strategia optima de preturi este undeva la centrul pietei.

De unde cumperi gazon artificial sintetic de calitate?

Cu siguranta este foarte important sa fii atent la pret, insa si calitatea gazonului este un factor determinant in succesul afacerii tale. De aceea iti recomand sa iti alegi cu atentie locul din care iti achizitionezi gazonul artificial sintetic si la cine apelezi pentru amenajarea terenului pe care ti-l doresti.

Strict in aceasta privinta poti sa te folosesti de cei de la GazonSportiv.ro. Acestia sunt o societate cu experienta din 2008 care se ocupa de amenajarea bazelor sportive cu gazon artificial sintetic pentru practicarea sporturilor precum: fotbal, tenis, handball, baschet, dar si volei.

Cei de la www.gazonsportiv.ro se ocupa atat de comercializarea diferitelor tipuri de gazon sintetic atat pentru decor, cat si pentru amenajarea terenurilor sportive. Mai mult decat atat, montajul gazonului sintetic este realizat tot de catre acestia, oferindu-ti si garantie. Fapt ce poate plusa la alegerea pe care trebuie s-o faci.

Care sunt avantajele gazonului sintetic?

Gazonul sintetic artificial are nenumarate avantaje pentru tine ca si viitor detinator de teren artificial sintetic, dar si pentru jucatori. Acesta are rezistenta sporita, astfel incat nu se deterioreaza in timp si iti ofera posibilitatea de a folosi terenul pe orice anotimp.

Pe langa avantajele evidente, cum sunt conditiile bune de joc oferite, dar si adaptabilitatea pentru orice tip de sport, putem descoperi faptul ca ofera costuri de intretinere reduse si un aspect impecabil al terenului de joc. Ce iti poti dori mai mult decat atat?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
#gazon sportiv artificial, #gazon sintetic multisport , #afaceri de succes