Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Intrarom si Genesys primesc premiul "Best Technology Solution Provider for Banking Sector"

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 17:39
1564 citiri
Intrarom si Genesys primesc premiul "Best Technology Solution Provider for Banking Sector"

Intrarom, filiala romaneasca a Intracom Telecom, a anuntat astazi ca, impreuna cu partenerul sau american Genesys, lider de piata in omnichannel customer experience si solutii pentru Contact Centers, au primit premiul pentru "Best Technology Solution Provider for Banking Sector".

Ceremonia de premiere a fost organizata in perioada celei de a 8-a editii a Romanian Contact Center Awards in Bucuresti, un eveniment est european de anvergura, care se adreseaza industriei de Customer Care.

Intrucat experinta clientului continua sa devina un factor cheie de diferentiere, Intrarom crede cu tarie in faptul ca viitorul sectorului bancar sta in combinarea dintre tehnologiile inovatoare si capitalul uman asa incat sa poata furniza o experienta bancara unica
Magda Mischie, Marketing & Communications Director

In ultimii trei ani, Intrarom si Genesys au implementat cu success Platforma Genesys Customer Experience pentru unele dintre cele mai mari organizatii din sectoarele de telecomunicatii si de banking, marind lista de clienti multumiti dintr-o gama vasta de industrii si verticale din Romania.

Intrucat cerintele din domeniul bancar continua sa creasca, Intrarom si Genesys si-au concentrat activitatea in mod strategic pe cererea de tehnologii inovatoare din partea bancilor, care pot sa fie implementate si integrate usor pentru a furniza experiente unice prin intermediul fiecarei interactiuni cu clientul, touchpoint si canal, reducand costurile si gestionand mai bine respectarea reglementarilor.

"Furnizarea unor experiente extraordinare si a satisfactiei clientului sunt moduri prin care bancile si companiile de asigurari pot sa se deosebeasca intr-un mediu din ce in ce mai competitiv", a declarat dl. Apostolos Kemos, Director de Vanzari in cadrul Genesys.

"Solutiile oferite de catre Genesys ajuta companiile si organizatiile sa se angajeze fata de clienti pe toate canalele de voce, digitale si touchpoint si, mai important decat atat, sa se adreseze nevoilor lor unice."

"Suntem onorati sa primim premiul 'Best Technology Solution Provider for Banking Sector'. Intrucat experinta clientului continua sa devina un factor cheie de diferentiere, Intrarom crede cu tarie in faptul ca viitorul sectorului bancar sta in combinarea dintre tehnologiile inovatoare si capitalul uman asa incat sa poata furniza o experienta bancara unica", a afirmat doamna Magda Mischie, Director Marketing & Communications in cadrul Intrarom.

Premiile castigate de Intrarom si Genesys in domeniul Contact Centers din Romania includ: Best Partnership (2013), Best Technology Solution Provider for Telco Sector (2014) si Best use of technology for Telekom Romania (2015)

Despre Intrarom S.A.

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, si-a consolidat in mod constant pozitia de vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania, si in prezent are aproximativ 350 de angajati si o suprafata industriala totala de 33.000 mp.

Sustinuta de o infrastructura solida care are la baza o investitie de 24 milioane de euro, experienta companiei acopera urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipemente de telecomunicatii.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Intrarom Best Technology Solution Provider Banking, #Intrarom Genesys Customer Experience , #afaceri de succes