Si-au surprins angajatii cu o farsa de zile mari: Micutzu le-a dat peste cap tot depozitul!

Advertorial
Luni, 05 Decembrie 2016, ora 12:55
42441 citiri
Si-au surprins angajatii cu o farsa de zile mari: Micutzu le-a dat peste cap tot depozitul!

Lidl si-a surprins angajatii din depozitul care aprovizioneaza cu marfa toate magazinele din Romania cu o farsa de pomina pusa la cale de indragitul comediant Micutzu. Pacaleala de zile mari a fost filmata cu camera ascunsa, iar reactiile angajatilor sunt fabuloase.

"Intr-o lume in care totul se misca pe repede inainte si nevoile clientilor nostri sunt din ce in ce mai mari, oamenii din depozite sunt cei care fac posibil ca produsele Lidl sa ajunga in fiecare zi in magazinele din toata tara. Si pentru ca au o misiune atat de importanta ne-am gandit sa-i surprindem", sustin cei de la Lidl.

De data aceasta, victima poznelor a fost Marius Sarbu, un tanar comisionar din depozitul Lidl, cunoscut si apreciat de colegii lui pentru seriozitate si rapiditate, care este pus intr-o multime de situatii delicate de glumetul Bogdan Stoica, un nou angajat cu o prestatie catastrofala, de fapt, un personaj jucat de Micutzu.

"L-am ales pe Marius pentru ca este unul dintre cei mai buni comisionari pe care-i avem. Avem o echipa extraordinara. Toti sunt foarte buni, iar el este unul dintre cei mai buni", spun cei de la Lidl, care au vrut sa-i surprinda pe colegii lor din depozit, "pe cei care se sincronizeaza perfect pentru a aduce produsle Lidl mai aproape de clientii din toata tara".

Marius trebuie sa-l ajute pe Bogdan sa se acomodeze la noul loc de munca si sa-l invete cum sa-si faca treaba cat mai repede si bine in depozitul Lidl, insa constata inca de la primele vorbe schimbate cu "tipul nou" ca... n-are cu cine.

Angajatul-problema interpretat de Micutzu reuseste sa incalce in timp record toate regulile de la locul de munca, se eschiveaza de la sarcinile sale, face numai probleme si incearca sa-l corupa si pe Marius, testandu-i acestuia limitele rabdarii.

Imperturbabil, comisionarul Lidl isi vede mai departe de treburile zilnice si de trainingul noului angajat, pe care il pune pana la urma la munca, oricat de mult incearca el sa stea degeaba.

"Nu ma intereseaza. Haide, ca vreau sa muncesc. Daca nu ma ajuti, ma duc sa-mi termin treaba si te las aici", ii spune Marius, care nu accepta niciun compromis si nu se lasa distras de incercarile repetate ale "noului angajat" de a face totul pe dos.

Farsa atinge punctul culminant in timpul pauzei de masa, cand Micutzu isi pune doi prieteni sa-i ceara socoteala lui Marius pentru vina de a-l fi pus la treaba pe prietenul lor.

Ca in orice comedie buna, totul s-a incheiat in cele din urma cu bine, iar Micutzu le-a oferit lui Marius si colegilor sai din depozitul Lidl un spectacol delicios de stand-up la locul de munca.

"Cei care muncesc mult merita sa primeasca" este morala acestei pozne, prin care angajatii lantului de supermarket-uri, de fapt, chiar "autorii povestii de succes Lidl", au fost surprinsi intr-un mod placut, asa cum si ei reusesc in fiecare zi sa-si surprinda clientii.

Pentru ca si tu meriti sa fii surprins, te invitam sa urmaresti filmarea cu camera ascunsa!

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#Lidl farsa Micutzu, #Lidl camera ascunsa , #afaceri de succes