Cine sunt speakerii conferintei Femei de cariera din 21 septembrie 2017

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 18:47
1691 citiri
Cine sunt speakerii conferintei Femei de cariera din 21 septembrie 2017

Peste o saptamana ne vom intalni la a VII-a editie a conferintei Femei de cariera. Si de data aceasta, sunt invitati speakeri cu experienta relevanta in domenii diverse, invitati care vor veni cu informatii extrem de utile pentru tine. Asadar, daca esti in Bucuresti pe 21 septembrie si inca nu te-ai inscris la eveniment, te asteptam sa te inregistrezi in pagina conferintei. Participarea este gratuita.

Georgiana Brehuescu - responsabil marketing la Carrefour Romania, Oana Cristea - internal communication & public affairs manager pastel, Raluca Radu - country manager Answear Romania, Liana Stanciu - jurnalist radio si TV, Adina Sandor - general manager People Hunters, Flori Dragomir - cofondator Sentimente.ro vor veni sa iti vorbeasca in cadrul conferintei si iti vor prezenta multe sfaturi utile in cariera si antreprenoriat. In plus, vor exista sesiuni de intrebari si raspunsuri dupa fiecare discurs, astfel incat sa le poti adresa intrebarile avand proaspat in minte discursul speakerului.

Iata mai multe detalii despre speakerii invitati

Oana Cristea - Internal Communication&Public Affairs Manager pastel

Trainer certificat de mai bine de 7 ani, Oana a intrat in industria de advertising si comunicare pentru a valorifica la maxim puterea experientelor si a povestilor, iar in ultimii 5 ani, la Pastel, a dezvoltat strategic experiente care sa comunice eficient valorile clientilor.

A dezvoltat mai multe proiecte interne si evenimente construite in jurul conceptelor de joc si joaca si are o experienta larga in organizarea de proiecte de comunicare interna si CSR.

Experienta ei in educatia non-formala o face sa se focuseze pe crearea de comunitati si povesti in jurul brandurilor.

Inscrie-te si tu la conferinta aici!

Raluca Radu - Country Manager Answear.ro

Avand o experienta de peste 11 ani in marketing digital si strategie de business online, Raluca se implica activ in cresterea si educarea pietei de comert electronic, fiind lector de e-commerce si consultant in zona de strategie online pentru startup-uri aflate la inceput de drum.

De asemenea, Raluca este si owner MTH Digital - agentie de strategie online si marketing digital - si Co-Organizator GPeC - cel mai important eveniment de e-commerce din Romania.

Liana Stanciu, jurnalist radio si TV

Jurnalista si-a petrecut mai mult de jumatate din viata la radio si in ultimii 20 de ani a jonglat cu succes cu radioul si televiziunea. Realizatoarea radio si TV a avut de-a lungul timpului atat emisiuni muzicale, cat si emisiuni de film, de divertisment sau talk-show.

Liana Stanciu are in CV o activitate diversa in mass-media si o experienta extrem de bogata. A devenit cunoscuta atat datorita talentului si muncii ei, insa si datorita timbrului vocal unic, usor de recunoscut.

Adina Sandor, General Manager People Hunters

Adina are experienta pe o paleta larga de arii din resurse umane si consultanta inclusiv in mediu corporate si conduce compania People Hunters - companie de recrutare, executive search si consultanta in resurse umane.

De asemenea, este absolventa a unui program postuniversitar de Optimizare a Performantei Profesionale prin Coaching Cognitiv-Comportamental organizat de Facultatea Babes-Bolyai si a absolvit anterior Facultatea de Litere, Facultatea de Stiinte Politice si ale Comunicarii si Psihologie. Suplimentar, a urmat o serie de training-uri avand ca focus zona de analiza tranzactionala, leadership, NLP.

"Cea mai mare satisfactie pentru mine sunt momentele cand candidatii recrutati si plasati intr-o anumita companie imi scriu pentru un anumit timp si ma anunta ca sunt fericiti, ca au promovat, ca au proiecte frumoase. In acel moment, imi reconfirm sensul actiunilor mele si ma simt binecuvantata ca am avut am ocazia constant sa intalnesc oameni minunati care dau valoare prin actiunile lor atat in comunitate, cat si in companiile de top in care lucreaza."

Flori Dragomir - cofondator Sentimente.ro

Flori Dragomir a intrat in lumea www in urma cu 15 ani, iar de 14 conduce site-ul numarul 1 in dating din Romania. Deloc intamplator, Sentimente.ro a fost fondat alaturi de Dani Dragomir, sot si partener de afaceri.

Chiar si acum, momentul preferat al zilei este pentru Flori Dragomir cel in care citeste scrisori sau e-mailuri de la utilizatori Sentimente.ro care si-au gasit jumatatea pe site.

Inscrie-te si tu la conferinta aici!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#Femei de cariera septembrie 2017 , #afaceri online