Cum sa ajungi la clientii tai exact atunci cand au nevoie de tine? E mai simplu decat credeai!

Advertorial
Luni, 29 Octombrie 2018, ora 11:02
13037 citiri
Cum sa ajungi la clientii tai exact atunci cand au nevoie de tine? E mai simplu decat credeai!

Stii deja ca un website este esential pentru orice afacere in zilele noaste. Ai si tu o afacere, poate ca esti chiar si online, insa ti se pare ca site-ul tau nu aduce rezultate conform asteptarilor?

Te-ai gandit ca magazinele fizice s-au mutat acum online si ca site-ul este vitrina care iti va convinge clientii sa cumpere ceea ce vinzi? Iar daca lucrurile stau chiar asa, trebuie sa oferi clientilor tai atat experienta de care au nevoie in interactiunea cu site-ul tau, cat si un content de calitate, potrivit nevoilor si asteptarilor acestora.

Serviciile de web development si web design sunt astazi mai mult decat partea tehnica a magazinului sau a site-ului tau de prezentare. Un site web bine realizat poate fi calea sigura catre cresterea afacerii tale. Iar o buna comunicare cu echipa care se va ocupa de site-ul tau este esentiala atunci cand vrei sa pui bazele unui proiect de succes.

Care sunt pasii pentru dezvoltarea unui website exact asa cum iti doresti, adaptat tipului tau de public? Afla chiar aici:

Alege intotdeauna varianta responsive!

Stiai ca in ultimul an mai bine de 50% din trafic provine din surse mobile? Tocmai de aceea site-ul tau trebuie sa fie adaptat device-urilor mobile (telefoane si tablete).

Apeleaza la o echipa de programatori care iti va asigura un design responsive si o incarcare cat mai rapida pe mobil. E important sa ajungi exact acolo unde sunt cei mai multi potentiali clienti sau utilizatori.

In plus, alege sa creezi un web design cat mai simplu, adaptat atat mesajului si produselor din site-ul tau, cat si noilor tendinte din web design.

Simplitatea defineste ultimii ani in acest domeniu, asa ca un design minimalist si o structura a site-ului cat mai usor de utilizat vor fi cele care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele in ceea ce priveste afacerea ta.

Totodata, site-ul tau trebuie sa arate bine indiferent de sistemul de operare pe care este folosit. Asigura-te ca rezultatul va fi un site care va arata bine atat pe Android, cat si pe iOS sau pe Windows Phone.

Nu subestima niciodata puterea unei campanii eficiente de publicitate online!

Nu uita ca site-ul tau, oricat de bine ar fi realizat, nu poate avea rezultate daca nu este cunoscut. Apeleaza la serviciile unor profesionisti pentru o analiza amanuntita a capacitatii site-ului tau si vei ajunge exact acolo unde trebuie, prin mijloace precise de targetare si segmentare a audientei.

O campanie de brand awarness te va ajuta sa ajungi in atentia publicului si sa faci din afacerea ta un brand. Cresterea vizibilitatii iti va aduce mai multi clienti si te va ajuta sa iti atingi obiectivele de vanzari sau de imagine.

Inchipuie-ti ca ai un magazin nou, decorat asa cum ti-ai dorit si in pas cu noile tendinte, insa potentialii tai clienti nu te pot gasi. In mediul online devine foarte simplu sa ajungi exact acolo unde sunt clientii tai, pe Facebook sau pe Google.

Social Media - comunica mesajul potrivit publicului potrivit

Retelele de socializare sunt modalitatea absolut necesara prin care poti comunica publicului tau exact mesajul pe care ti-l doresti. O comunicare corecta insotita de un website realizat exact asa cum trebuie te va ajuta sa iti formezi o audienta stabila si sa o fidelizezi.

De ce sa nu folosesti serviciile unor profesionisti in social media marketing si sa alegi exact planul de social media care ti se potriveste? Nu uita ca trebuie sa te mentii vizibil si ca trebuie sa fii intotdeauna exact acolo unde sunt si clientii tai.

Comunicare API, softuri la comanda si aplicatii mobile - rapid, simplu, eficient

Dupa ce vizibilitatea ta a crescut, iar afacerea ta a inceput sa se dezvolte ai nevoie de solutii rapide si eficiente pentru a economisi timp si pentru a te focusa pe indeplinirea obiectivelor.

O solutie de comunicare API te va ajuta sa preiei automat produsele din softul de gestiune sau direct de la furnizori. Acum te poti concentra pe ceea ce isi doresc clientii tai! In plus, o aplicatie pe mobil va creste gradul de recunoastere al brandului si engagementul, elemente esentiale in crearea unui brand sanatos si bine consolidat.

Iar un soft personalizat care sa te ajute cu gestiunea, facturarea sau orice alte servicii iti va scuti si mai mult timp. Alege sa dedici timp clientilor tai si lasa o echipa de profesionisti sa faca cea mai grea munca!

www.arenawebconcept.eu e aici sa te ajute cu toate solutiile de care ai nevoie. O echipa de profesionisti se va dedica atingerii obiectivelor tale. Alege sa lucrezi cu oameni care se vor dedica proiectului tau de la analiza si planificarea acestuia pana la implementarea strategiilor propuse.

In plus, vei beneficia de mentenanta in ceea ce priveste site-ul, tocmai pentru ca tu sa stai fara griji!

Creeaza-ti o identitate in mediul online, iar succesul afacerii tale va fi asigurat!

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Optimizare site, #publicitate online, #marketing online , #afaceri online