Garantia de Livrare de pe Okazii.ro - Tranzactii fara risc si pentru cumparator, si pentru vanzator

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 16:09
3458 citiri
Garantia de Livrare de pe Okazii.ro - Tranzactii fara risc si pentru cumparator, si pentru vanzator

Okazii.ro anunta ca a completat, de la 1 octombrie, sistemul de protectie a utilizatorilor prin extinderea efectelor acestuia si asupra vanzatorilor.

Astfel, prin intermediul serviciului Garantia de Livrare, Okazii.ro va prelua riscul returnarii coletelor pe care cumparatorii nu le ridica si va suporta aceste cheltuieli in locul vanzatorilor. In acest fel, toti participantii la tranzactii vor beneficia de protectie, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Serviciul Garantia de Livrare functioneaza pe Okazii.ro inca din 2011, fiind un mecanism creat pentru cresterea calitatii mediului de tranzactionare. Okazii.ro le garanteaza cumparatorilor ca, daca nu primesc produsul comandat cu Garantia de Livrare sau daca acesta nu corespunde descrierii de pe site, isi primesc banii inapoi", arata sursa citata.

De asemenea, cumparatorii au posibilitatea de a cere vanzatorilor sa activeze acest serviciu pentru produsele de care sunt interesati.

"Extinderea avantajelor oferite de Garantia de Livrare este un rezultat firesc al preocuparii Okazii.ro pentru cresterea sigurantei tranzactiilor. Initial, a fost un serviciu gratuit dedicat cumparatorilor. Pe parcurs, l-am perfectionat si l-am adaptat cerintelor utilizatorilor, iar acum Garantia de Livrare ofera un grad mai mare de protectie si pentru vanzatori", a declarat Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

In prezent, pe Okazii.ro sunt disponibile aproximativ 2.526.746 de produse cu Garantia de Livrare, oferite de peste 48.888 de vanzatori.

"Produsele care au Garantia de Livrare beneficiaza si de mai multa vizibilitate pe site, fiind incluse in majoritatea campaniilor initiate de Okazii.ro. Un alt avantaj major adus de Garantia de Livrare pentru vanzatori este reprezentat de costurile preferentiale pentru transportul produselor, aceste tarife fiind negociate de Okazii.ro cu Fan Curier si Cargus", se mai arata in comunicat.

Vanzatorii care doresc sa activeze serviciul Garantia de Livrare pentru produsele lor pot afla mai multe informatii pe Okazii.ro.

Tranzactii fara risc si pentru cumparatori

Si pentru cumparatori, Garantia de Livrare inseamna tranzactii fara niciun risc.

"Daca produsele primite nu corespund descrierii de pe site, Okazii.ro ii garanteaza cumparatorului ca isi va recupera banii, inclusiv taxele achitate pentru livrare.

Interesul utilizatorilor Okazii.ro pentru acest serviciu este intr-o continua crestere.

In ultimele 12 luni, peste 47.000 de tranzactii a caror valoare depaseste 20.500.000 de lei au fost incheiate pe Okazii.ro cu Garantia de Livrare. Valoarea medie a tranzactiilor a fost de 215 lei, iar cel mai scump produs livrat cu acest serviciu a costat 9923 de lei", conchide sursa citata.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#garantie livrare Okazii, #Okazii tranzactii cumparatori , #afaceri online