Librariile Carturesti se alatura retelei de vanzare iaBilet.ro

Comunicat de presa
Miercuri, 13 Martie 2019, ora 14:03
14427 citiri
Librariile Carturesti se alatura retelei de vanzare iaBilet.ro

Incepand cu luna martie, librariile Carturesti se alatura celei mai mari retele de vanzare de bilete din Romania, in urma parteneriatului incheiat cu iaBilet.ro, lider pe piata de ticketing.

Biletele pot fi achizitionate in toate librariile Carturesti din tara (in prezent 26 de locatii), direct la casele de marcat, prin plata cu numerar, card sau prin intermediul voucherelor iaBilet.ro.

La sapte ani de la lansare, iaBilet.ro continua sa aiba cea mai mare retea de vanzare de bilete din Romania, avand peste 2.200 de puncte de vanzare in toata tara: Librariile Carturesti, magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Uman, IQ Box, agentiile de turism Perfect Tour si Eurotravel, in reteaua Casa de Balet, Libmag, in cele peste 1.500 de automate SelfPay, standul Bilet Fan de la statia de metrou Unirii 1, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat, Cafe Deko, Club Quantic si Club Vintage.

"Mereu am incercat sa oferim servicii ireprosabile catre clientii nostri, atat spectatorilor cat si organizatorilor de evenimente. Nu bune, nici foarte bune, ci ireprosabile. Misiunea noastra este si mereu a fost de a oferi tuturor cel mai pretios lucru de pe pamant: timpul. Cu cat petreci mai putin timp cumparand un bilet cu atat ai mai mult timp liber iar acest percept ne-a ghidat mereu in a simplifica absolut tot ce tine de platforma noastra si ne-a adus pe primul loc. Nu conteaza ce poate face iabilet.ro pentru tine, ci ce poti face tu cu iabilet. De aceea consideram ca desi focusul nostru mereu a fost pe vanzarea de bilete electronice, extinderea retelei noastre de puncte fizice de vanzare nu poate face decat sa aduca plus valoare clientilor nostri", spune Emil Ionescu, Fondator si General Manager al iabilet.ro.

Despre Librariile Carturesti

Carturesti apartine celor care si l-au imaginat. Alaturi de noi in acest exercitiu continuu de imaginatie sunt toti cei care au incredere in puterea cartilor de a schimba, discret, vieti; in puterea muzicii si a filmelor de a schimba mentalitati. Clientii Carturesti sunt cel mai de incredere partener al nostru si cel mai important comentator al planurilor si al actiunilor noastre.

Despre iaBilet.ro

iaBilet.ro este lider de piata in Romania cu peste 1.000 de clienti B2Bactivi (organizatori de evenimente), peste 1,5 milioane de bilete vandute in fiecare an, peste 1.000.000 de vizitatori unici in fiecare luna, peste 4 milioane de pagini accesate lunar, peste 400.000 de abonati la newsletter si peste 200.000 de instalari ale aplicatiei pe Android si pe iOS.

Compania a fost infiintata in 2012 si este orientata catre tehnologie si inovatie, optimizand constant si cu seriozitate toate procesele de piata de ticketing pentru a face viata tuturor mai usoara.

Construita de organizatori de spectacole, care stiau clar care sunt nevoile lor si ale pietei, iaBilet.ro s-a extins constant triplandu-si anual cifra de afaceri.

Exclusiv pe iabilet.ro, zilnic vei gasi la vanzare peste 700 de evenimente (concerte, festivaluri, piese de teatru, stand-up, spectacole pentru copii, conferinte, workshopuri) din peste 70 de orase din Romaniadar si din Europa. In cazul in care vrei sa iesi diseara in oras, oriunde in Romania, intra pe www.iabilet.ro si vei gasi multe variante de going-out.

iaBilet are disponibile cele mai multe metode de plata - 9, comparativ cu alte companii de ticketing care au 2 sau maxim 3. Astfel utilizatorii pot plati online, cu cardul, prin PayPal, prin Vodafone sau Orange - plata pe factura de telefonie, (serviciu unic in Romania), dar si cash sau card, in punctele fizice de vanzare, prin OP, prin rezervare, cu voucher, sau ramburs prin Fan Courier, oriunde in tara.

Clientii primesc biletele electronice direct pe telefon, prin SMS, pe email si in aplicatiile de mobile Android si iOS. iaBilet.ro este si singurul serviciu de ticketing din Romania care are aplicatii de iOS si Android, cu peste 200.000 de instalari, precum si o varianta de mobile a site-ului.

Alaturi de servicii precum robotul telefonic, site-urile gratuite de vanzare bilete pentru organizatorii de evenimente (selfticketing), aplicatia de scanare (gratuita) a biletelor pentru acces (self-scan), sistemul de tickets - client service si suportul B2B si B2C la cel mai inalt nivel, platile saptamanale automate ale rapoartelor de vanzari bilete catre organizatorii de evenimente direct in contul acestora, anularea automata a biletelor cu retur automat, facturarea automata, servicii de SMS marketing cat si multe alte facilitati, iabilet.ro incearca sa ofere servicii de cea mai buna calitate bazei de clienti, care s-a triplat de la an la an, in ultimii 7 ani de activitate.

Mai multe detalii puteti gasiti aici: www.iabilet.ro/servicii.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#iaBilet retea vanzari , #afaceri online