"Lucrurile bune vin natural", sau cum a strans Vegis.ro peste 10.000 euro de la clienti in sprijinul Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei

Advertorial
Joi, 21 Decembrie 2017, ora 17:35
11941 citiri
"Lucrurile bune vin natural", sau cum a strans Vegis.ro peste 10.000 euro de la clienti in sprijinul Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei

Vegis.ro, cel mai mare magazin online de produse bio si naturiste din Romania, ofera posibilitatea clientilor sai sa doneze o suma modica atunci cand plaseaza o comanda pe site.

De la implementarea proiectului, la finalul anului 2015 si pana acum, s-au inregistrat aproape 8000 donatii insumand 10.300 euro.

Sumele donate de clientii Vegis.ro in cadrul proiectului "Lucrurile bune vin natural" initiat de Vegis.ro alaturi de Fundatia HOSPICE Casa Sperantei sunt folosite integral in sprijinul serviciilor fundatiei -ingrijirea pacientilor cu boli incurabile.

"Donatia la finalizarea comenzii, prin adaugarea unei sume in cosul de cumparaturi, este o optiune facila pentru clientii pentru care 'lucrurile bune vin natural'.

Am implementat aceasta optiune in septembrie 2015 si ne-am bucurat sa constatam ca devine din ce in ce mai folosita de clientii nostri care achizitioneaza produse bio si naturiste de pe site si adauga, la final, 1 leu, 5 lei, 10 lei sau orice alta suma pe care o completeaza ei si doresc sa o daruiasca celor care au nevoie.

Parteneriatul cu HOSPICE Casa Sperantei a venit natural, ca toate lucrurile bune. O data ce afli si vezi impactul activitatii lor asupra pacientilor cu boli incurabile, simti in mod natural ca vrei sa ajuti, vrei sa faci cat mai mult", declara Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare si Fondator Vegis.ro.

Pe langa proiectul "Lucrurile bune vin natural", Vegis.ro a initiat anul acesta alaturi de HOSPICE Casa Sperantei si proiectul umanitar "Felie de mare albastra", in cadrul caruia copiii care sufera de boli cu prognostic limitat si fratii lor sa participe la tabara pe care Fundatia o organizeaza la Eforie Nord, alaturi de asistenti si cei care ii ingrijesc. Proiectul "Felie de mare albastra" s-a desfasurat din aprilie si pana in august si va fi repetat si in 2018.

Mirela Nemtanu, director executiv HOSPICE Casa Sperantei: "Ajutorul oferit de clientii Vegis.ro a facut diferenta in vietile copiilor care sufera de boli incurabile. Peste 400 de participari la activitatile din centrul de zi HOSPICE Casa Sperantei au fost sustinute gratie sprijinului oferit, iar 37 de copii au avut parte de o vacanta memorabila la mare, iesind astfel pentru o saptamana din decorul in care isi duc existenta zi de zi.

Va multumim ca v-ati indreptat sprijinul catre ei si le-ati oferit sansa clipelor si amintirilor minunate."

Donatorii primesc periodic multumiri si informari privind activitatile si utilizarea fondurilor generate prin aceste proiecte.

"In fiecare an avem 2-3 newslettere in care le multumim clientilor care au donat si le aratam ce au construit prin sumele oferite odata cu comanda pe Vegis.ro. Mesajele care vin dupa aceste newslettere sunt intr-adevar emotionante pentru noi si ne dau un imbold sa continuam sa ajutam.

Domeniul produselor naturiste se afla cumva in stransa legatura cu grija pentru natura, oameni, animale si suflet, si acesta este unul dintre motivele pentru care am deschis aceasta oportunitate pentru clientii nostri, inca din 2015", adauga Mihai Bucuroiu.

Anul acesta clientii Vegis.ro au donat peste 6000 euro prin adaugarea unei sume in cosul de cumparaturi. 75% dintre donatori sunt femei cu varsta 30-45 ani, din mediul urban. Orasele Bucuresti, Cluj si Timisoara sunt orasele cu cei mai multi donatori pe Vegis.ro.

Valoarea cea mai mare a unei donatii in 2017 a fost de 250 lei. Clienta care a donat aceasta suma a fost emotionata de mesajele de multumire primite in urma gestului sau:

"In primul rand, multumesc pentru mesajul frumos pe care mi l-ati trimis. Este cadoul meu neasteptat. De asemenea, va multumesc pentru oportunitatea de a dona pe site-ul Vegis. Asa avem posibilitatea sa facem un gest pentru cei care au nevoie, fara efort si cu certitudinea ca donatiile ajung unde trebuie. Lumea se schimba prin acte de bunavointa indreptate catre ceilalti.

Nu exista contributie prea mica - fie ca oferim un zambet sau lucruri materiale, fiecare gest este important pentru ca este menit sa incalzeasca inimi greu incercate, care merita sa creada intr-un viitor mai bun.

Bunatatea ne defineste ca oameni si atinge destine in cautare de speranta. Ce cadou mai frumos decat sa stii ca ai ajutat pe cineva sa zambeasca?", a scris Ana Maria Craciun, client Vegis.ro.

Despre Vegis.ro

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din Romania. Infiintat la inceputul anului 2012, Vegis.ro comercializeaza de peste 5 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesati de un stil de viata sanatos si o nutritie bazata pe produse ecologice si naturale.

Din sediul din Brasov, Vegis.ro livreaza produse sanatoase in toata tara, in 24-48h de la confirmarea comenzii.

Fiecare produs care intra in stocul Vegis.ro este insotit de o factura si declaratie de conformitate a calitatii produselor. Compania este certificata ecologic furnizand astfel garantia ca produsele, procedurile de lucru si de depozitare sunt in conformitate cu reglementarile comunitare si nationale in vigoare.

De asemenea Vegis.ro este unicul site din Romania certificat de catre cel mai mare producator mondial de suplimente Solgar avand licenta RO111, acordata pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clientilor sai.

Vegis.ro a castigat in 2017 si 2016 premiul pentru Cel mai Bun Magazin Online de Produse Organice si Naturale, si premiul pentru Magazinul Anului in 2017, in cadrul Galei Premiilor e-Commerce.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#donatii hospice casa sperantei, #vegis donatii hospice , #afaceri online