Numarul produselor de pe Okazii.ro s-a dublat - ce se vinde cel mai bine

Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 15:05
10001 citiri
Numarul produselor de pe Okazii.ro s-a dublat - ce se vinde cel mai bine

Numarul de produse pe platforma de e-commerce Okazii.ro a crescut in 2013 cu 100% comparativ cu anul precedent, ajungand in momentul de fata la 2,8 milioane.

Este vorba de produse noi si second hand, listate in toate categoriile platformei, se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, volumului tranzactiilor a inregistrat o crestere importanta in perioada mentionata. Printre cele mai cumparate produse se numara smartphone-urile Apple si Samsung.

"Okazii.ro a inregistrat in anul 2013 o crestere a volumului tranzactiilor cu 20% comparativ cu anul trecut. Pentru anul 2014, estimarile noastre arata ca volumul tranzactiilor va urma un trend ascendent pe Okazii.ro si ne asteptam la o crestere de aproape 25%", a afirmat Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce detine Okazii.ro.

Pentru a spori increderea in cumparaturile online din cadrul platformei, Okazii.ro ofera servicii de siguranta precum Garantia de Livrare, Plata online cu cardul, Sistemul de calificative si Utilizator verificat.

"Okazii.ro a devenit dintr-un site de produse second hand un mall cu magazine, oferind produse noi la preturi atragatoare. Astfel, in momentul de fata, raportul dintre produsele noi si cele second hand este pe Okazii.ro de 67% produse noi si 33% produse second hand.

Suntem cea mai mare platforma de e-commerce din Romania, ne caracterizeaza siguranta oferita utilizatorilor, diversitatea de produse, preturile foarte bune pentru o gama variata de produse si numarul mare de vanzatori cu experienta din cadrul platformei ce formeaza o comunitate bine conturata.", a adaugat Radu Sitaru.

Topurile Okazii.ro

  • 500.000 de romani au comandat telefonic cel putin un produs pe Okazii.ro in 2013

  • 140.000 de vanzatori persoane fizice si juridice au ales platforma Okazii.ro pentru a-si vinde produsele

Topul celor mai cumparate produse in 2013 pe Okazii.ro:

1. Smartphone iPhone

2. Smartphone Samsung

3. Adidasi

4. Cartile de beletristica

5. Tricourile

6. Monedele moderne

7. Tabletele

Primele sapte judete din care s-au realizat cele mai multe tranzactii pe Okazii.ro sunt: Bucuresti si Ilfov - locul 1, Cluj - locul 2, Timis - locul 3, Iasi - locul 4, Prahova - locul 5, Constanta- locul 6 si Brasov - locul 7.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
#produse Okazii, #cumparaturi Okazii, #smartphone Okazii, #adidasi Okazii , #afaceri online