MESTERESTI, magazin online de materiale de constructii si amenajari

Advertorial
Miercuri, 19 Septembrie 2018, ora 09:00
27561 citiri
MESTERESTI, magazin online de materiale de constructii si amenajari

MESTERESTI a creat un concept unic in piata, care combina avantajele comertului electronic, cu ale celui traditional. Toate produsele sunt la un click distanta, dar pentru fiecare achizitie primesti consultanta tehnica gratuita, prin telefon, din partea consilierilor de vanzari. Platforma www.mesteresti.ro comercializeaza materiale de constructie si amenajari interioare.

Ti s-a intamplat sa gasesti pe Internet un produs, dar sa nu stii daca este bun pentru tine? Ai simtit vreodata nevoia sa te consulti cu cineva cand cumperi de pe net? Ce spui de un magazin online, unde pentru fiecare cumparatura poti sa te sfatuiesti cu un specialist?

www.mesteresti.ro este o platforma online unde toate tranzactiile se efectueaza prin comanda telefonica. Suni la numarul afisat, iar un consilier MESTERESTI iti va oferi cele mai bune sfaturi privind achizitia, transportul si montajul produselor.

"Este un concept unic pe piata, in care am incercat sa compensam unul dintre putinele dezavantaje ale comertului electronic: lipsa de interactiune cu un consilier de vanzari. In cazul nostru, fiecare tranzactie se face prin comanda telefonica. In acest fel, cumparatorul primeste confirmarea din partea specialistului ca achizitia raspunde nevoilor pe care le are", explica Ionut Sendrea, manager de promovare MESTERESTI.

Platforma www.mesteresti.ro comercializeaza produse pentru casa si gradina. Pe site se pot gasi garduri beton, locuri de joaca pentru copii, mobilier decorativ, gard metalic, gard de lemn, porti metalice, spalieri, butoaie, usi de interior si multe alte categorii de marfuri.

"Cel mai vandut produs de pe site este gardul beton. Clientii beneficiaza de garantie de 25 de ani, transport gratuit si plata 100% la livrare", spune Ionut Sendrea. In prezent, pe www.mesteresti.ro gasesti peste 1.000 de produse pentru amenajarea locuintei si materiale de constructie.

Economie de timp si bani

Atasamentul tot mai mare al clientilor fata de cumparaturile online vine si din multiplele avantaje pe care acest tip de serviciu le implica. In primul rand, cumparaturile online ocupa mai putin timp.

"Nu trebuie sa mergi pana la depozitele traditionale. Doar deschizi calculatorul, introduci cuvintele cheie pentru produsele care te intereseaza, suni consilierul MESTERESTI si comanzi", spune managerul de promovare MESTERESTI.

Transport gratuit la sute de produse

In plus, comertul online implica si o economie de bani. Produsele sunt livrate clientului direct de la furnizor. In acest fel se elimina costurile de depozitare si transport, obtinandu-se preturi mai bune decat in magazinele traditionale de bricolaj.

"Prin prisma bunelor relatii si a parteneriatelor cu transportatori din toata tara, avem in acest moment sute de produse cu transport gratuit. Livram practic pana la usa clientului. Acest lucru este cu atat mai util in cazul produselor voluminoase si grele, precum cele pe care le comercializam noi", spune Ionut Sendrea.

Rata de retur scazuta

Implicarea consilierilor de vanzari, care comunica zilnic la telefon cu clientii, creste semnificativ gradul de satisfactie al cumparatorilor si reduce rata de retur.

"Conceptul platformei www.mesteresti.ro este de a nu exista cos de cumparaturi. Toate comenzile se comunica telefonic consilierului, iar clientul nu face altceva decat sa plateasca marfa cand i se livreaza", explica Ionut Sendrea.

Despre MESTERESTI

Compania MESTERESTI a luat nastere in urma cu 11 ani, iar astazi www.mesteresti.ro este unul dintre cele mai mari magazine online din Romania, comercializand materiale de constructii si amenajari.

Anual, peste 600.000 de clienti viziteaza platforma online. MESTERESTI livreaza peste 40.000 de comenzi pe an in toata tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#magazin online materiale onstruc ii amenajari , #constructii