Servicii complete in domeniul constructiilor

Advertorial
Joi, 28 Februarie 2019, ora 13:46
8665 citiri
Servicii complete in domeniul constructiilor

Luca Company Group este alcatuita dintr-un grup de firme care ofera servicii complete de constructii industriale si constructii civile. O singura companie, care se va ocupa de toate detaliile pana se ajunge la produsul finit.

In portofoliul companiei sunt incluse atat servicii de consultanta cat si proiectare pentru a porni intotdeauna cu dreptul! Partenerii companiei sunt firme cu domenii de activitate specifice si cu experienta in serviciile prestate pentru a garanta calitate, eficienta si un raport calitate/pret excelent.

La firma de constructii Luca Company Group siguranta, calitatea si productia sunt importante in mod egal pentru dezvoltarea afacerii. Se lucreaza intens pentru a crea un mediu de lucru sigur, in care toti angajatii sunt instruiti in privinta sigurantei, pentru a recunoaste si evita pericolele, cu un management care conduce in mod eficient si care demonstreaza acest angajament total pentru siguranta.

Constructii Hale Metalice

Utilitatea unei hale metalice difera, la fel si structura acesteia. Poate fi hala industriala, comerciala, agricola, de depozitare, spatii de birouri etc. Oricare ar fi intrebuintarea halei, structura metalica trebuie sa fie realizata conform standardelor si cu pasiune, astfel incat durata de functionare a acesteia sa fie cat mai indelungata. Luca Company Group se preocupam de buna functionare a tuturor partilor montate si asigura mentenanta si consultanta la fiecare pas.

Constructii case la cheie

Compania a inceput in Marea Britanie cu constructii rezidentiale prin renovarea si finisarea caselor, oferind perspective detaliate ale fiecarei case si modul in care acestea afecteaza valoarea si aspectul cladirii pe termen lung. A studiat fiecare material si metoda de aplicare a acestuia, utilizand cele mai eficiente si valoroase strategii de inginerie pentru proiectele aferente constructiilor la cheie.

Uscatoare Cherestea

Uscatoarele de cherestea sunt un alt produs al companiei, pe care le comercilizeaza atat noi cat si second hand, indiferent de dimensiune. Dispune de doua tipuri de uscatoare: cele cu cuptoare si cele cu rumegus.

Tehnologia uscatoarelor de cherestea cu cuptoare, concepute la comanda se bazeaza pe programe de calculator, in care ciclul de uscare este complet controlat si analizat individual.

Uscatoare de rumegus comercializate noi sunt folosite in industria de prelucrare de biomasa si de carbune, fiind concepute din materiale de cea mai buna calitate, procurate de la furnizorii cei mai de incredere.

Cu uscatoarele si electronica moderna realizata de Luca Company Group puteti reduce timpul de uscare cu pana la 7 zile fata de un sistem conventional.

Pentru informatii suplimentare sau cereri de oferta specialistii Luca Company Group pot fi contactati pe office@operanavigation.com.

Mai multe informatii despre serviciile companiei gasiti pe site-ul www.lucacompanygroup.com.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#servicii constructii, #constructii hale, #constructii case cheie, #servicii proiectare constructii , #constructii