Un nou mall in Bucuresti, de 180 milioane de euro: Cine va construi centrul comercial (Video)

Luni, 15 Decembrie 2014, ora 21:18
10807 citiri
Un nou mall in Bucuresti, de 180 milioane de euro: Cine va construi centrul comercial (Video)
Foto: Captura YouTube

Centrul comercial Park Lane, din cartierul bucurestean Titan, va fi construit de compania austriaca Strabag, au anuntat, luni, dezvoltatorii acestui proiect, Sonae Sierra si Caelum Development.

Mall-ul urmeaza sa fie inaugurat in 2015, iar investitia ajunge la 180 milioane de euro.

"Prin acest contract, compania de constructii de renume mondial va fi responsabila pentru continuarea constructiei centrului comercial pe perioada anului viitor. Avand in vedere inaugurarea programata pentru anul 2016, colaborarea cu Strabag ofera investitorilor si dezvoltatorilor ParkLake garantia de atingere la termen a obiectivelor de calitate ale constructiei", au anuntat reprezentantii Sonae Sierra.

In prezent, au fost semnate sau angajate contracte pentru 65% din suprafata totala inchiriabila, de peste 70.000 de m2.

"Contractul semnat cu STRABAG asigura calitatea si garantia continuarii dezvoltarii proiectului in termenul pe care ni l-am propus. Compania de renume mondial va lucra pe santier pe perioada urmatorului an pentru a finaliza in intregime lucrarile structurale, garantand, in acelasi timp, implementarea in conditii excelente ale proceselor de protectie a mediului si de siguranta si sanatate", a spus Ingo Nissen, managing director al Sonae Sierra in Romania, responsabil pentru dezvoltare.

Centrul comercial ParkLake reprezinta o investitie totala de 180 de milioane de euro si isi va deschide portile pentru public in anul 2016.

El va avea peste 200 de magazine, parcare subterana de 2.600 de locuri si va avea o stransa legatura cu Parcul Titan aflat in vecinatate.

Afacerile companiilor implicate in proiect

Sonae Sierra detine 46 de centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 5,9 miliarde de euro si este prezenta in 14 tari, de pe 4 continente: Portugalia, Algeria, Azerbaijan, Brazilia, China, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Romania, Rusia, Spania si Turcia.

Caelum Development este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara, detinuta de un grup privat de investitori irlandezi, sediul sau fiind in Varsovia.

Grupul Strabag opereaza in Romania din 1991. In 2013, cei 1.500 de angajati romani ai companiei au generat aproximativ 320 de milioane de euro.

C.P.

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#mall Bucuresti Titan, #mall nou Bucuresti, #constructie mall Titan, #constructie mall Bucuresti , #constructii