Kraft Foods a oprit productia de ciocolata in Brasov

Sambata, 21 Noiembrie 2009, ora 21:35
2429 citiri

Kraft Foods a oprit productia de ciocolata la fabrica din Brasov, iar, pana la sfarsitul lunii, toti cei 220 de angajati vor primi preavizele de disponibilizare.

"Practic, fabrica nu mai produce nimic de joi. Acum angajatii desfasoara activitati de inventariere, curatenie, lucruri de pregatire a fabricii pentru inchidere", a declarat Dragos Grigore, lider sindical la Kraft Foods, pentru Mediafax.

Astfel, angajatii vor intra in somaj la inceputul lunii ianuarie 2010.

Compania a anuntat inca din noiembrie 2008 ca va inchide fabrica de ciocolata din Brasov, urmand ca angajatii sa primeasca salarii compensatorii si asistenta platita de firma pentru gasirea de noi locuri de munca.

Productia batoanelor de ciocolata "Smash cu arahide" si a bomboanelor "Chokotoff" va fi preluata de societatea Rap Confectioney, un numar de 67 de angajati ai Kraft Foods fiind preluati de aceasta.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#inchidere fabrica Kraft Foods, #productie ciocolata Kraft Foods , #fabrica