Aeroportul din Targu Mures a fost redeschis

Duminica, 17 Mai 2009, ora 16:51
1228 citiri
Aeroportul din Targu Mures a fost redeschis

Directorul Aeroportului "Transilvania" din Targu Mures, Stefan Runcan, a declarat ca, dupa cinci zile in care s-au facut reparatii la pista, aeroportul a fost redeschis, duminica.

"Printr-o colaborare foarte buna, cu planificare rationala a fiecarei etape din lucrare, executantul SC Drumarii SA Brasov si SC ICCO Electric Brasov, impreuna cu personalul aeroportului au reusit sa finalizeze lucrarile cu trei ore mai devreme.

Fapt ce a permis ca zborurile Malev de la Budapesta cu reprezentanti ai Parlamentului European si zborul Cimber Air de la Copenhaga cu turisti pentru agroturismul din Bagaciu sa se efectueze sambata pe aeroportul muresean", a precizat Runcan.

In perioada 11 mai, ora 17.30 si pina in 16 mai, ora 16.00, Aeroportul "Transilvania" Targu Mures a avut planificata executia etapei a doua din reparatiile dalelor de beton ale pistei de decolare/aterizare.

Lucrarile au constat in spargerea si evacuarea a 1.700 de metri patrati de beton cu o grosime de aproximativ 30 de cm, refacerea patului de sustinere si returnarea betonului cu priza rapida pe aceeasi suprafata, urmata de taierea rosturilor si colmatarea lor, lucrari executate de catre SC Drumarii SA Brasov.

"Simultan cu aceste lucrari au fost efectuate carotarea si instalarea a 114 lampi incastrate in dalele de beton din zona touch dowen, pentru iluminarea pistei, de catre SC ICCO Electric SA Brasov", a mai spus directorul aeroportului.

Acesta a precizat ca institutia a primit din partea Consiliului Judetean Mures peste 8 milioane de lei pentru aceste lucrari de infrastructura.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#redeschis Aeroport Targu, #terminat lucrari reparatii, #aeroportul Transilvania , #firma