Afaceri facute cu bani Sapard, de vanzare

Duminica, 22 Februarie 2009, ora 11:35
4775 citiri
Afaceri facute cu bani Sapard, de vanzare
Foto: Romania Libera

Din lipsa de bani sau nemultumiti de rezultate, unii dintre beneficiarii de fonduri Sapard au ajus sa isi vanda pe Internet afacerea.

Un fermier din Scornicesti, judetul Olt, a dat anunt ca vinde proiectul pe care il are in satul Constantinesti, "proiect obtinut la Sapard pentru construirea unei ferme de porci".

Proiectul se vinde cu firma si teren, pretul final fiind de 25.000 euro.

Un alt producator a decis sa se lase de meserie la randul lui si vinde sau inchiriaza, la "pret avantajos" o intreaga fabrica de ulei, cu capacitate de 8 tone/24h, in orasul Medgidia, pe "soseaua nationala Bucuresti-Constanta".

Fabrica este pretabila si pentru fabricarea biodiselului, si in plus are un teren de 6.000 mp.

In localitatea Branistea, Bistrita-Nasaud, este de vanzare pentru 250.000 lei, ferma pe locul fostui C.A.P. Uriu.

Un schimb inedit vrea sa faca un taran din satul Tulghes, judetul Harghita, care vinde 100 de capre sau le schimba cu bovine sau utilaje agricole. In Arges, nea' Romica vinde 3 hale de 1.300 mp, dotate cu filtru sanitar 200 mp,teren 11.000 mp inchis cu gard de beton, canalizare, fose septice, gaze, apa, cadastru intabulare si cere 125.000 euro negociabil.

Marian din Calarasi are o ferma cu o parte functionala si una nu, in apropiere de Lehliu. Ferma are "toate dotarile" plus 600 de hectare in arenda cu posibilitatea de a fi cumparate, pretul este negociabil. Cine isi doreste sa inceapa o noua afacere poate incerca una cu solarii.

O societate ofera structuri complete de solarii noi, de 5 tipuri dimensionale, in functie de suprafata utila a solarului: 240,300,360,420,480 mp.

"Solariile reprezinta cele mai mici si mai profitabile investitii care nu trebuie sa lipseasca din nici o gospodarie, pentru ca ele va asigura profituri sigure si permanente in tot timpul anului. Investitia se recupereaza in 18-24 luni", ne asigura vanzatorul.

Pentru persoanele care nu au cunostintele necesare in domeniul legumiculturii sau horticulturii, societatea asigura suportul stiintific si tehnic, precum si substantele bioecologice necesare obtinerii unor recolte mari si reducerea ciclului la culturi cu 25%.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#afaceri bani SAPARD, #afaceri vanzare , #firma