Afla care sunt cele mai detestate companii

Vineri, 07 Ianuarie 2011, ora 16:42
1922 citiri
Afla care sunt cele mai detestate companii
Foto: sme-blog.net

American Airlines, Nokia si Toyota sunt fruntase intr-un clasament al celor mai dispretuite companii de catre americani, potrivit unui raport recent.

Echipa de cercetatori a precizat ca nu poate fi stabilita o ordine exacta in topul deloc onorabil, insa au subliniat ca americanii au mentionat companiile celebre, potrivit AFP.

American Airlines, Nokia, Toyota, Best Buy (magazin online), Charter Communications (furnizor de telefoane), Citigroup (institutie de credit), AT&T (operator de telefonie mobila), Bank of America, Dell si British Petroleum sunt firmele pe care respondetii le urasc cel mai mult.

Cei chestionati au nominalizat Toyota in topul companiile dispretuite din cauza intarzierilor mari si a personalului deloc amabil. Pe de alta parte, Nokia a fost inclusa in top din cauza "designelui comun si al usurintei cu care poate fi utilizat".

Pe de alta parte, americanii au nominalizat Toyota in primul rand pentru ca fabricantul japonez a rechemat in Service 8,8 milioane de vehicule cu probleme la pedala de acceleratie.

Criteriile de care au tinut cont atunci cand au elaborat clasamentul au avut in vedere opiniile clientilor fata de calitatea serviciilor, a angajatilor fata de conditiile de munca, ale actionarilor vizavi de modul in care gestioneaza managementul banii lor.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#studiu companii dispretuite, #nokia toyota aol urate , #firma