Ziare.com

Agricola Bacau investeste 150.000 de euro in gama de specialitati feliate

Marti, 29 Iunie 2010, ora 12:50

   

Agricola Bacau investeste 150.000 de euro in gama de specialitati feliate
Agricola Bacau relanseaza gama de specialitati feliate, ambalate in vacuum, in urma unei investitii de circa 150.000 euro, reprezentantii companiei estimand un plus de vanzari pe aceasta gama de 30% in perioada urmatoare.

"Noile specialitati sunt feliate si ambalate in vacuum cu ajutorul unui utilaj modern, in conditii stricte de siguranta alimentara.

Feliile astfel vacuumate sunt introduse intr-un plic cartonat personalizat. Noul layout de produs contine detalii complete referitoare la continutul caloric si proteic al produselor pe care le propunem, aspect esential in luarea deciziei de cumparare.

Estimam ca aceasta relansare sa aduca un plus de vanzari de 30% in ce priveste gama de specialitati feliate, in perioada urmatoare", a declarat directorul companiei Salbac SA Bacau, Angelica Boboutanu Smil.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Potrivit reprezentantilor companiei, vor fi relansate trei specialitati din carne de pui si patru din gama salamurilor crude uscate feliate.

In primul trimestru al anului in curs, vanzarile pe segmentul salamuri crude-uscate si preparate fierte afumate obtinute la Salbac au inregistrat cresteri de 52% in volum si, respectiv, 49,6% in valoare, in contextul in care piata mezelurilor a inregistrat o usoara scadere in aceasta perioada.

Preparatele din carne fierte-afumate si salamurile crude uscate sunt produse de Salbac SA Bacau, companie din Grupul Agricola Bacau, care detine doua fabrici specializate si modernizate.

In anul 2009 Agricola Bacau a inregistrat o crestere cantitativa a vanzarilor de carne de pui de 23%, fata de anul anterior si o crestere valorica de 30%. Cumulat, in 2009 Agricola Bacau a avut o cota de piata de 11%, in crestere cu 2 procente fata de 2008.

Din Grupul de Firme Agricola Bacau fac parte companiile Agricola International SA, Salbac SA, Europrod SA, Avicola Lumina - Constanta SA, Suinprod Siret SA, Comcereal SA, G-A Nutritie Animala SA, Aicbac SA si Agricontruct SA.

Sursa: rNews

Articol citit de 765 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor