ANAF: 92.000 de firme, declarate inactive

Joi, 11 Iunie 2009, ora 16:37
5512 citiri
ANAF: 92.000 de firme, declarate inactive

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a dat publicitatii lista cu agenti economici care vor deveni inactivi incepand cu ziua de joi, 11 iunie 2009.

Pe lista se regasesc peste 92.000 de agenti economici, majoritatea societatilor fiind declarate inactive ca urmare a neindeplinirii obligatiilor declarative prevazute de lege pe parcursul unui semestru calendaristic.

Totodata, un agent economic poate deveni inactiv si daca se sustrage de la efectuarea inspectiei fiscale, prin declararea unor date de identificare a sediului social care nu permit organului fiscal identificarea acestuia sau daca organele fiscale au constatat ca nu functioneaza la sediul social sau la domiciliul fiscal declarat.

In urma cestei abateri, un numar de 5.462 agenti economici au devenit inactivi, dintr-un total de 92.227 de contribuabili.

Potrivit legii, societatilor declarate inactive li se vor anula codul de TVA incepand cu prima zi a lunii imediat urmatoare celei in care contribuabilul a fost declarat inactiv.

Vezi mai jos in format Excel lista completa a contribuabililor declarati inactivi incepand cu data de 11 iunie 2009

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#ANAF firme inactive, #lista contribuabili inactivi, #agent economic inactiv , #firma