Ziare.com

Bancpost a lansat un credit ipotecar cu asigurare de somaj

Luni, 08 Martie 2010, ora 16:53

   

Bancpost a lansat un credit ipotecar cu asigurare de somaj
Bancpost a lansat un nou produs bancar, numit "Sigur Acasa", un credit ipotecar cu asigurare de risc de somaj.

Creditul ipotecar ofera clientilor multiple avantaje, prin care dobanda fixa pentru primii trei ani incepand de la 7,95%, rate lunare fixe in primii trei ani, pana la 12 rate de credit asigurate in caz de somaj in primii trei ani, polita de asigurare de viata pentru toata durata creditului, primele de asigurare platite de banca, perioada maxima de creditare 35 de ani, comision lunar de administrare zero.

Bancpost ofera acest produs incepand de luni, 8 martie, in toate cele 286 de unitati aflate pe intreg teritoriul tarii.

"Campania de comunicare prin care este promovat creditul ipotecar are la baza conceptul de familie. O familie "asezata", dar si moderna, prietenoasa si plina de umor, ale carei nevoi financiare sunt rezolvate de produsele Bancpost.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Pentru ca intelege importanta relatiilor din cadrul familiei si alegerile financiare pe care trebuie sa le faca membrii acesteia, Bancpost devine un partener important si de incredere pentru intreaga familie", se arata intr-un comunicat Ziare.com.

Citeste mai multe despre credit ipotecar Bancpost asigurare somaj
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 843 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor