British Airways in greva

Duminica, 30 Mai 2010, ora 11:35
877 citiri
British Airways in greva
Foto: arhiva

Stewardesele de la British Airways au inceput duminica o noua greva, avand in vedere ca protestele de pana acum nu au avut un rezultat pozitiv pentru angajatii companiei aeriene.

De asemenea, inca o greva de cinci zile este planificata sa inceapa pe 5 iunie, arata Xinhuanet.

Greva inceputa duminca va afecta mai putin calatorii, insa urmatoarea, care se incheie cu cateva zile de inceperea Campionatului Mondial de Fotbal poate afecta zborurile catre Africa de Sud.

Conducerea British Airways da vina pe liderii sindicatului Unite, care reprezinta stewardesele, pentru ca nu au participat discutii suplimentare si au recurs la negocieri prin intermediul presei.

Angajatii British Airways intra intr-o greva de cinci zile

Discutiile dintre cele doua parti s-au terminat vineri fara niciun rezultat.

Sindicalistii sunt nemultumiti de disponibilizarile efectuate, de salarii si de conditiile de munca. In plus, in urma grevei din luna martie, unii angajati au fost sanctionati disciplinar si au fost ridicate avantajele pe care angajatii companiei le aveau daca doreau sa calatoreasca cu avionul.

A.G.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Stewardese British Airways greva, #angajati British Airways greva , #firma