Cum sa faci bani rapid? Spala masinile rau-platnicilor la leasing

Vineri, 30 Aprilie 2010, ora 14:39
3894 citiri
Cum sa faci bani rapid? Spala masinile rau-platnicilor la leasing
Foto: afacerist.ro

Pe timp de criza, te tot gandesti cum sa mai faci rost de un ban sau cum sa deschizi o afacere care sa se impuna in vremurile acestea. Andrei Popa, in varsta de 30 de ani, a gasit o metoda aparte de imbogatire: spala masinile celor care nu au mai avut bani sa-si achite ratele la leasing, iar firmele le-au luat inapoi.

La inceput, angajatii firmei lui Popa spalau masini in parcare, insa companiile ce au luat masinile inapoi trebuie sa le spele si sa le ingrijeasca mereu pentru a le putea vinde mai departe si, astfel, bucuresteanul are o noua posibilitate de a face bani, arata Gandul.

Tanarul poate spune ca aceasta criza este mana cereasca pentru el, avand in vedere faptul ca afacerea sa a crescut cu 200% si are 23 de francizati in toata tara.

Popa a renuntat si la cumparatul solutiei de spalat si a decis sa o produca el singur, intr-o mica fabricuta din Bucuresti.

Bucuresteanul a primit numai de la o singura companie de leasing o comanda de 130 de masini.

"Explicatia este urmatoarea: cum multa lume nu-si mai permite sa plateasca ratele la leasing, oamenii au inapoiat masinile. Firma este interesata sa le intretina bine ca sa le poata da mai departe. Si acolo intervenim noi, pentru ca masina sa arate mereu ca noua si sa straluceasca", a declarat Andrei Popa.

Popa spala si masinile unei fabrici de mobila, ale unei mari firme de mezeluri, ale unui hipermarket, ale unui dealer de masini si ale parcurilor auto de toate felurile cu mai mult de zece masini, plus curatatul celor expuse prin malluri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#afacere spalat masini leasing, #afarcere buna criza , #firma