De ce sa achizitionezi un fotoliu de masaj pentru angajati?

Advertorial
Joi, 28 Iunie 2018, ora 18:38
5700 citiri
De ce sa achizitionezi un fotoliu de masaj pentru angajati?

Ore petrecute in sedinte? Stari de oboseala si ameteala? Muschi incordati? Aceste efecte apar dupa multe ore petrecute in fata calculatorului sau din cauza statului in picioare pentru mult timp.

De altfel, daca angajatii au o pozitie incorecta pe scaun, in timp, se observa efectele negative ale acesteia. De aceea, trebuie sa acorzi o atentie deosebita angajatilor pentru ca, astfel, ei se pot confrunta cu probleme la nivelul mainilor, picioarelor sau spatelui.

Pentru a evita astfel de probleme, cea mai indicata solutie este sa achizitionezi un fotoliu de masaj Inada Dreamwave.

De ce sa achizitionezi un astfel de fotoliu? Ei bine, citeste mai departe si afla secretele acestui tip de fotoliu.

Care sunt motivele pentru care angajatii au nevoie de un fotoliu de masaj?

Un fotoliu de masaj detine tehnologii si functii complexe de masaj si este esential in orice companie. Ajuta la ameliorarea sau indepartarea anumitor stari, cum ar fi: stres, anxietate, insomnii, dureri musculare, dureri de spate, umeri, brate sau picioare.

In afara de aceste afectiuni, un fotoliu de masaj poate fi un remediu pentru: discopatie, spondiloza, scolioza, cifoza, lumbago, lombosciatica sau hernie de disc.

In plus, acesta ofera momente de relaxare in orice timp al zilei. Fie ca vorbim de pauza de masa, inainte sau dupa sedinta sau de cateva minute luate pentru aceasta procedura, ajuta indiferent de situatie.

Pe langa toate acestea, amenajeaza un loc special pentru acest fotoliu pentru a conferi un maxim de confort. Pentru un plus, poti veni cu o muzica de relaxare.

Un asemenea fotoliu reprezinta o investitie pe o perioada nedeterminata de timp si este accesibil pentru orice buget.

De retinut, avand in vedere ca, un fotoliu de masaj are diverse functii, si pretul va fi stabilit in functie de numarul acestora.Ce este cel mai important? Angajatii vor fi mai relaxati, vor livra task-urile la timp si vor fi mai concentrati.

Functii pe care le poti intalni la fotoliile de masaj

Masarea completa a bratelor

Aceasta functie este ideala la un fotoliu de masaj deoarece masajul se face total si nu partial la nivelul bratelor.

Asemenea fotolii sunt dotate cu presiune de aer care maseaza zona superiora a bratului si varfurile degetelor. Aceasta tehnica insemna o strangere de la incheietura pana la varful degetelor.

Functia de balansare

Aceasta functie ofera un plus de relaxare corpului. Functiile de balansare imita foarte bine masajul unui profesionist.

Functia de masare Shiatsu

Pentru masare, fotoliile detin anumite perne de aer care ajuta la masarea umerilor.

In plus, ceafa este ridicata din ambele parti cu ajutorul pernelor de aer.

Extensie totala a corpului

Aceasta functie presupune intinderea completa a corpului. Prin aceasta functie se relaxeaza toti muschii, nu doar o parte.

Tipuri de masaj

  • masaj pentru solduri
  • masaj prin rulare pentru spate
  • masaj pentru sezut
  • masaj pentru gambe
  • masaj pentru talpi si calcaie
  • masaj pentru intreg corpul
  • masaj pentru brate si picioare

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#fotoliu masaj, #tipuri masaj , #firma