Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

De ce sa apelezi la firmele de servicii funerare

Joi, 15 Iunie 2017, ora 11:44
4305 citiri
De ce sa apelezi la firmele de servicii funerare

O inmormantare presupune o organizare eficienta, necesita planificare in detaliu din partea familiei defunctului, de aceea este nevoie de multe decizii.

Hotararile legate de organziarea unei inmormantari nu sunt cele mai placute momente pe care trebuie sa le iei in viata, insa ai la indemana solutia angajarii unei firme de servicii funerare. De ce? Pentru ca este un mod eficient si simplu de a organiza inmormantarea. Totul se organizeaza, bineinteles, in functie de dorintele familiei defunctului.

De multe ori se intampla ca firma de pompe funebre sa fie aleasa dupa un criteriu subiectiv: proximitatea fata de casa. De asemenea, aceste firme pot fi alese si in urma unor recomandari facute de catre prieteni ai familiei defunctului. Ideal ar fi ca, inainte de a selecta servicii funerare in oricare oras din tara sau servicii funerare in Bucuresti, sa cautati informatii pe internet si pe forumuri, nu numai sa cereti parerea unui cunoscut.

Respectul pentru client, calitate a firmelor de pompe funebre

Agentul de la firma de servicii funerare trebuie sa intruneasca mai multe calitati, astfel incat serviciile de care beneficiaza clientul sa fie foarte bune. Este vorba despre calitati precum respectul, implicarea, capacitatea de a rezolva imediat orice situatie neprevazuta.

Punctualitatea este foarte importanta, de aceea un furnizior de servicii funerare trebuie sa isi respecte clientul din acest punct de vedere. Ganditi-va numai ce se poate intampla daca masina de servicii funerare intarzie, pentru ca se poate decala foarte mult ora stabilita pentru inmormantare, ceea ce inseamna ca poate exista o problema cu disponibilitatea preotului.

Serviciile funerare oferite difera in functie de pachetul pe care il alege clientul. Fiecare companie care ofera astfel de servicii are mai multe pachete. Firma va oferi familiei serviciile pe care aceasta le solicita.

Poate fi vorba despre servicii precum transportul persoanei decedate, toaletarea si cosmetizarea defunctului, obtinerea de acte necesare pentru inhumare, dar si despre pachete care contin lucrurile necesare pentru inmormantare (sicriu, batiste, lumanari, etc). Toaletarea defunctului se poate face la domiciliul acestuia, dar se poate face si la spital sau la azil. Totul se intampla respectandu-se normele de igiena.

In cazul in care persoana decedata nu avea un loc de veci, persoana de la firma de servicii funerare contractate se poate ocupa si de acest aspect, pentru a usura munca familiei.

De exemplu, un pachet funerar standard poate sa contina sicriu, cruce confectionata din lemn, voal, imbracaminte pentru sicriu, prosoape pentru preot si pentru dascal, candele. Cu cat pachetele de inmormantare contin mai multe servicii, cu atat preturile vor fi mai ridicate.

Pentru ca inmormantarile sunt momente sobre, cu o incarcatura emotionala puternica, conteaza foarte mult un ajutor de specialitate, venit din partea unui furnizor de servicii. Clientii au dreptul sa isi aleaga orice firma de servicii si nu exista restrictii in acest sens.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#servicii funerare, #cum alegi servicii funerare, #firma servicii funerare , #firma