Descendentii familiei Swarovski, pe piata parcarilor bucurestene

Luni, 25 Ianuarie 2010, ora 10:26
2402 citiri
Descendentii familiei Swarovski, pe piata parcarilor bucurestene

Firma austriaca Swarco, fondata de unul dintre descendentii familiei Swarovski, cel mai mare producator de cristale din lume, a cumparat 85% din actiunile companiei romanesti de servicii de operare parcari auto Parking Experts.

Compania fondata in urma cu 40 de ani de Manfred Swarovski a cumparat actiunile de la casa de consultanta pentru fuziuni si achizitii, Capital Partners, actionarul majoritar al companiei romanesti, scrie Ziarul Financiar.

"In urma achizitiei, Swarco vrea sa dezvolte compania si spre constructia si administrarea de parcari in parteneriat public-privat", spune Gelu Andrei, directorul Parking Experts, care detine 15% din actiunile companiei.

In clipa de fata, Parking Experts are in derulare contracte pentru administrarea parcarilor hotelurilor de patru si cinci stele Phoenicia si J.W. Marriot din Capitala.

Compania austriaca Swarco mai deruleaza in Romania proiecte in colaborare cu primariile, unul dintre acestea fiind implementarea sistemului de management al traficului din Bucuresti.

Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
#Swarco parcari Bucuresti, #Swarco cumpara Parking Experts, #Swarco parcari Romania , #firma