Ziare.com

Directorul E.ON Energie Romania a fost numit CEO al E.ON Bulgaria

Vineri, 29 August 2008, ora 18:30

   

Directorul E.ON Energie Romania a fost numit CEO al E.ON Bulgaria
E.ON Energie Romania a anuntat, vineri, ca presedintele companiei, Gunther Schubert, a fost numit Chief Executive Officer al E.ON Bulgaria incepand cu data de 15 septembrie, transmite corespondentul NewsIn.

"Aceasta schimbare are la baza experienta acumulata in Sud-Estul Europei si in timpul celor doi ani petrecuti in Romania", a precizat directorul de comunicare al E.ON, Georgeta Dinu, citat de NewsIn.

Potrivit sursei citate, Gunther Schubert a condus activitatile E.ON in Romania din anul 2006, iar dupa infiintarea E.ON Distributie si E.ON Furnizare, a preluat functia de presedinte al Consiliului de Administratie al acesteia din urma.

Ulterior, a fost numit presedinte al Directoratului E.ON Energie Romania, companie de tip holding care coordoneaza E.ON Moldova Distributie si E.ON Moldova Furnizare, precum si dezvoltarea activitatilor companiei pe partea de electricitate din tara noastra.

"Pentru mine, experienta din Romania este cea mai frumoasa pe care am avut-o lucrand in tarile din afara Germaniei. Totul a fost altfel decat se stia peste hotare. Experienta pe care am castigat-o si lectiile pe care le-am invatat ma vor ajuta sa vad lucrurile intr-un mod diferit in viitor, si acesta il consider un mare castig", a declarat Gunther Schubet.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 924 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor