Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Donald Trump ar putea investi in Romania

Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 11:00
3298 citiri
Donald Trump ar putea investi in Romania
Foto: ZF

Miliardarul american Donald Trump ar putea investi in Romania, potrivit lui Bernd Lembcke, vicepresedintele executiv al Trump Organization.

Companiile lui Trump cauta middle si top manageri romani, pentru a gestiona proprietatile omului de afaceri, a declarat Lembcke (foto), in timpul unei intalniri cu hotelierii din Cluj-Napoca, relateaza Ziarul Financiar.

"Intentionam sa gasim oameni cu potential si cu abilitati de adaptare care sa lucreze pentru afacerile Trump. Cautam personal pe segmentul food si front desk. Sunt, de asemenea, romani care au ajuns assistant manageri in cadrul companiei dupa mai multi ani de munca", a spus Pepe Petrina, presedinte al Magna Consulting, organizator al intalnirii de la Cluj si directorul Clubului Mar-a-Lago din Florida, una dintre proprietatile lui Donald Trump.

Lembcke a declarat ca va discuta cu Trump despre oportunitatile de investitii din Romania. Potrivit spuselor sale, economia va incepe sa creasca de abia in 2011, iar anul viitor va exista o stagnare, la nivelul economiei globale.

"Cine are bani in momentul de fata este rege. Acum este perioada prielnica pentru dezvoltarea unei investitii. Voi discuta cu seful meu, Donald Trump, despre posibilitatile de investitii care exista in Romania", a spus Lembcke.

Desi au aparut zvonuri potrivit carora Trump ar fi avut o colaborare cu Gigi Becali pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar de un miliard de euro, magnatul american nu are, in prezent, nici o investitie in Romania.

Potrivit lui Lembcke, Guvernul ar trebui sa scada taxele hoteliere pentru o perioada scurta de timp, pentru a stimula turismul, urmand sa le creasca inapoi in momentul cand economia isi revine.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#investitii Donald Trump, #Donald Trump investeste Romania , #firma