Est Metalcab garanteaza calitatea serviciilor oferite

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 18:27
1563 citiri
Est Metalcab garanteaza calitatea serviciilor oferite

Industria sistemelor de imprejmuiri cu plasa de sarma sau panouri de gard bordurat incepe sa se extinda din ce in ce mai mult in Romania.

Astfel de componente pot fi sudate impreuna, exudate sau chiar legate de alte dispozitive. Insa, compania Est Metalcab produce plase de sarma sau de gard, panouri de gard bordurat sau stalpi zincati unde marimea si permeabilitatea acestora pot dicta diferite utilizari ale produselor.

Asadar, serviciile oferite de compania Est Metalcab pot fi utilizate intr-un decor industrial sau in diferite spatii de amenajare a teritoriului, devenind o solutie ideala, intrucat garanteaza calitatea, dar si corectitudinea produselor comercializate.

De asemenea, echipa Est Metalcab ramane deschisa in fata dorintelor si recomandarilor clientilor, ceea ce inseamna o doza in plus de seriozitate fata de client. Comparativ cu alte companii de pe piata din acest domeniu, serviciile puse la dispozitia clientilor de catre firma Est Metalcab au un pret ideal, un raport calitate-pret uimitor, fiind o echipa ce se descrie prin eficienta si respect fata de nevoile clientilor.

Deoarece scopul celor de la compania Est MetalCab este acela de a oferi servicii si bunuri de cea mai buna calitate, echipa pune la dispozitia clientior urmatoarele produse: plasa gard zincata, plasa gard plastificata, panouri gard zincate, panouri gard plastificate, plasa rabitz, plasa sudata zincata, sarma ghimpata, sarma moale neagra, cuie, stalpi de gard din otel, stalpi de gard zincati, accesorii gard si tevi din otel.

Compania este formata dintr-o echipa de oameni profesionisti ce au o experienta de aproape 10 ani in acest domeniu. Avantajele si serviciile oferite de compania Est Metalcab pot fi gasite si in mediul online, la adresa www.estmetalcab.ro. Preturile accesibile si avantajoase, calitatea produselor comercializate si promtitudinea cu care se raspunde nevoilor clientilor- toate aceste lucruri fac ca firma Est Metalcab sa fie cea mai serioasa companie din domeniu.

Cum a luat fiinta Est Metalcab

"Ne-am inceput activitatea in anul 2006, domeniul produselor din sarma fiind doar o pasiune pentru noi. Pe atunci, utilizam o masina de plasa cu operare manuala, dar avea o mica problema: nu era foarte productiva. Exista si un avantaj din acest punct de vedere- lucram doar pe comanda, astfel ca puteam sa ne gestionam producerea de plase de gard. Apoi, in anul 2009 am pus bazele companiei Est Metalcab, cu scopul de a crea un cadru cat mai optim unde sa ne putem desfasura activitatea.

Anul 2011 a insemnat un nou progres pentru noi si am inceput sa producem panouri bordurate zincate sau panouri de gard plastificate, dar si cuie si sarme in toata gama de dimensiuni. Am beneficiat de o dezvoltare extraordinar de serioasa in anul 2012, cand am achizitionat o masina de transport de marfa, iar in anul 2013 aveam deja doua masini automate cu ajutorul carora impleteam sarma.

Astfel, cu pasi mici am reusit sa ne dezvoltam si sa crestem semnificativ capacitatea totala de productie. In plus, am inceput sa stocam marfa in ideea de a mai reduce din timpul de onorare a comenzilor. Suntem motivati de faptul ca putem satisface nevoile clientilor nostri, iar de aceea ne dorim sa progresam si mai mult pentru a raspunde cu promtitudine cerintelor celor interesati de serviciile noastre", sustine echipa Est Matalcab.

In prezent, compania este printre cele mai cautate din Romania si nu numai, reusind sa bucure anual mii de clienti, oferind calitate, preturi modice si produse garantate.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#imprejmuiri cu plasa de sarma, #panouri de gard bordurat, #plase de sarma, #producator plase sarma , #firma