Eurocopter Romania vrea sa dezvolte activitati de revizii-reparatii elicoptere

Vineri, 22 Ianuarie 2010, ora 20:10
1647 citiri
Eurocopter Romania vrea sa dezvolte activitati de revizii-reparatii elicoptere
Foto: Arhiva

Eurocopter Romania are in vedere, in perioada urmatoare, dezvoltarea activitatii de revizii-reparatii elicoptere, la Brasov urmand sa fie dezvoltat unul dintre cele mai puternice centre industriale aeronautice ale grupului, a anuntat, vineri, directorul Eurocopter Romania, Jean Louis Mascle.

Jean Louis Mascle a facut acest anunt cu ocazia vizitei efectuate de ambasadorii Frantei si Germaniei, Henri Paul si Andreas von Mettenheim, la Grupul Eurocopter Romania, aflat pe platforma IAR Ghimbav. Cei doi diplomati au sarbatorit la Brasov ziua franco-germana, fiind invitati la manifestarile organizate de catre Alianta Franceza si Centrul Cultural German.

Presedintele "Eurocopter" Romania, Jean-Louis Mascle, le-a prezentat celor doi ambasadori rezultatele obtinute de fabrica de la Ghimbav de la infiintarea ei, in 2004, spunand ca unul din cele mai importante proiecte ale companiei este cel privind cele 20 de elicoptere britanice care ar putea fi modernizate in atelierele fabricii. Fabrica Eurocopter din Ghimbav ar putea primi un contract de reparare a 20 de elicoptere PUMA, apartinand fortelor armate britanice, cu conditia ca Eurocopter sa preia intreaga platforma industriala IAR Ghimbav.

Directorul a spus, in prezentarea sa, ca in prezent Eurocopter Romania este principalul centru de competente la nivel mondial al grupului, majoritatea comenzilor fiind cele militare pentru tari din intreaga lume.

De curand, de la Ghimbav a fost livrat cel de-al 50-lea aparat de zbor PUMA modernizat aici, la Ghimbav desfasurandu-si activitatea 112 angajati.

"Dezvoltarea serviciilor pentru elicoptere, impreuna cu activitatile de fabricare a pieselor componente pentru Airbus, fac parte din strategia grupului EADS de a dezvolta in viitor, la Brasov, unul dintre cele mai puternice centre industriale aeronautice, care sa asigure intarirea si modernizarea capacitatilor si competentelor aeronautice pe plan local", a spus directorul general al Eurocopter Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Eurocopter Romania reparatii elicoptere, #Eurocopter Romania elicoptere , #firma