Ziare.com

Fondul Millennium Bank pentru Prima Casa, majorat la 25 de milioane de euro

Duminica, 25 Octombrie 2009, ora 11:37

   

Fondul Millennium Bank pentru Prima Casa, majorat la 25 de milioane de euro
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a majorat plafonul acordat Millennium Bank pentru credite prin programul "Prima Casa", de la 20,8 milioane de euro la 25 de milioane de euro.

"Solicitarile de credite Prima Casa pe care le avem deja in lucru sunt in valoare de 14 milioane de euro", a declarat, intr-un comunicat, Eliza Erhan, director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Millennium Bank acorda credite in cadrul programului din luna august, cu o dobanda formata din rata interbancara EURIBOR la trei luni, plus o marja de patru puncte procentuale. Beneficiarii nu platesc comisioane de analiza si de acordare, iar costul evaluarii locuintei este suportat de catre banca, informeaza Mediafax.

FNGCIMM a aprobat, pana la 19 octombrie, 5.900 de contracte de garantare pentru achizitia de locuinte prin programul "Prima Casa ", valoarea solicitarilor reprezentand un sfert din bugetul alocat de guvern, de un miliard de euro.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 470 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor