FT: Firma romanesca in topul celor mai inovatoare case de avocatura din Europa

Luni, 08 Octombrie 2012, ora 18:38
2822 citiri
FT: Firma romanesca in topul celor mai inovatoare case de avocatura din Europa
Foto: Financial Times

O firma din Romania a fost inclusa in clasamentul din 2012 al celor mai inovatoare case de avocatura din Europa, publicat de Financial Times.

Tuca Zbarcea & Asociatii s-a clasat pe locul 3 in randul companiilor de profil de pe batranul continent (fara Marea Britanie), fiind devansata de spaniolii de la Uria Menendez (59 de puncte) si Garrigues (70 de puncte).

Firma romaneasca a primit cele mai mari punctaje in categoriile: strategia de business, client service, expertiza juridica: litigii si arbitraje, private client work.

Cu cele 54 de puncte obtinute, casa de avocatura autohtona a ajuns pe locul 20 in topul general, care include si companiile din Marea Britanie, potrivit Financial Times.

Pe primul loc in acest clasament s-a mentinut Allen & Overy, cu 93 de puncte din 100, o companie de consultanta juridica internationala cu aproximativ 5.500 de angajati, incluzand cei 500 de avocati-parteneri, care activeaza in 29 de birouri in toata lumea.

Casa de avocatura are sediul principal in Marea Britanie.

Locul al doilea este ocupat de Eversheds, care a fost notata cu 85 de puncte, fiind urmata de Freshfields Bruckhaus Deringer, cu 84 puncte.

Studiul pentru editia din 2012 s-a derulat pe perioada a cinci luni de zile, fiind analizate 600 de candidaturi si sustinute peste 500 de interviuri telefonice cu principalii coordonatori ai firmelor de avocatura si manageri de top din cadrul corporatiilor.

In fiecare an, firmele de avocatura din intreaga Europa sunt solicitate sa depuna candidaturi pentru una sau mai multe din categoriile definite de editorii raportului. Ulterior, documentatiile sunt apreciate de catre jurnalistii de la Financial Times in baza unor indicatori de performanta precum originalitate, motivatie si impactul proiectelor inovatoare derulate. Fiecare casa de avocatura primeste un anumit punctaj.

De asemenea, fiecare candidatura face obiectul unui studiu de piata, realizat de Financial Times in colaborare cu firma de cercetare RSG Consulting.

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
#top inovatie firme avocatura, #inovatie firme avocatura, #top case avocatura Financial Times, #top inovatie case avocatura, #romanians are smart , #firma