Inca o schimbare majora la Wizz Air: Afla ce zboruri vor fi redirectionate

Miercuri, 21 August 2013, ora 22:41
2951 citiri
Inca o schimbare majora la Wizz Air: Afla ce zboruri vor fi redirectionate
Foto: Wizz Air

Din cauza lucrarilor de pe aeroportul Transilvania din Targu Mures, compania Wizz Air va muta zborurile pe cel din Cluj-Napoca, in perioada 15 - 22 septembrie.

"In aceasta perioada toate zborurile vor fi operate de pe Aeroportul din Arad. Wizz Air sfatuieste pasagerii sa-si verifice detaliile zborurilor pe wizzair.com si sa soseasca la Aeroportul din Arad cu 2 ore inainte de ora programata de zbor, pentru a finaliza toate formalitatile in timp util.

Wizz Air isi cere scuze pasagerilor pentru inconvenientele create de aceasta relocare inevitabila, aflata in afara controlului companiei, cauzata de lucrarile de mentenanta efectuate la Aeroportul din Timisoara", se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Wizz Air anunta o schimbare importanta

Operatorul aerian a mai precizat ca toti pasagerii au fost contactati referitor la mutarea zborurilor.

Celelalte doua companii care opereaza zboruri pe Aeroportul Transilvania din Targu Mures, Ryanair si Tarom, nu au anuntat deocamdata o decizie in privinta curselor aeriene din acea perioada.

Wizz Air a mai anuntat recent ca isi va reloca zoburile din Timisoara pe aeroportul din Arad, tot din cauza unor lucrari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#Wizz Air mutare zboruri Targu Mures, #Wizz Air zboruri Targu Mures Cluj, #Wizz Air schimbare zbor, #Wizz Air zboruri, #Wizz Air schimbare curse , #firma