Mostenitoarele cu cel mai mare succes in afaceri

Marti, 28 Aprilie 2009, ora 12:00
2044 citiri
Mostenitoarele cu cel mai mare succes in afaceri
Foto: Ask Men

Ivanka Trump, Delphine Arnault-Gancia si Vanisha Mittal Bhatia. Acestea sunt trei dintre cele mai cunoscute mostenitoare, care au reusit sa devina membri importanti ai afacerilor familiei.

La doar 27 de ani, fiica lui Donald Trump, Ivanka, este vicepresedinte al Trump Organization si apare in Celebrity Apprentice, alaturi de tatal sau, scrie Forbes.

Pe langa afacerile in imobiliare, tanara are propria marca de bijuterii cu diamante, Ikanka Trump Jewelry, pentru care si pozeaza drept model.

Doar cu un an mai mare, Vanisha Mittal Bhatia este membru al boardului gigantului de otel ArcelorMittal, evaluat la 37 de miliarde de dolari. Fratele sau, Aditya Mittal este director financiar al companiei.

Delphine Arnaul-Gancia a devenit, la 28 de ani, prima femeie din bordul de administrare al firmei de produse de lux LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, condusa de tatal sau. Acum in varsta de 34 de ani, Delphine a fost numita director general adjunct al Christian Dior, in aprilie 2008.

Printre mostenitoarele cu cel mai mare succes in afaceri se numara si Marina Berlusconi, fiica premierului italian Silvio Berlusconi, care a renuntat la studiile de la Universitatea din Milano pentru a munci in cadrul firmei Fininvest Group, infiintata de tatal sau.

In prezent, Marina este presedintele acestui grup, ce include posturi de televiziune, o companie de productie de film si echipa de fotbal A.C. Milan.

Fiica miliardarului Richard Branson, care a construit imperiul Virgin, a renuntat la cariera de pediatru si, dupa terminarea studiilor in medicina, a intrat in afacerea tatalui sau. Astfel, Holly Branson a muncit in diviziile de sanatate, fitness si in compania aeriana pentru mai mult timp, iar acum isi petrece un an in diverse alte companii din Virgin.

Lista mostenitoarelor cu succes in afaceri este completata de Marta Ortega Perez, ce va prelua grupul Inditex (detine brandul Zara) de la tatal sau, in varsta de 73 de ani, si Aerin Lauder Zinterhofer, senior vicepresedinte al Estee Lauder, firma infiintata de bunica sa.

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#mostenitoare femei afaceri, #Ivanka Trump afaceri, #Vanisha Mittal Bhatia, #Delphine Arnaul Gancia , #firma