Ogilvy lanseaza o nou agentie de comunicare online in Romania

Luni, 19 Ianuarie 2009, ora 13:03
1592 citiri
Ogilvy lanseaza o nou agentie de comunicare online in Romania
Foto: Wordpress

Ogilvy Interactive, noua agentie de comunicare online rezultata in urma parteneriatului dintre grupul Ogilvy si Senior Interactive,compania locala de comunicare digitala, va fi lansata incepand cu 19 ianuarie.

Serviciile oferite de noua agentie vor include creatie specializata pentru zona de online si servicii de strategie, management integrat al campaniilor de comunicare interactiva si dezvoltare de programe de achizitie si loializare de clienti, au anuntat reprezentantii Ogilvy Group.

"La nivelul intregului grup Ogilvy exista o preocupare deja demonstrata pentru dezvoltarea capabilitatilor noastre in mediul digital, domeniu cu un impact major in viitorul industriei noastre", a spus Manuela Necula, CEO Ogilvy Group.

Noul proiect va fi coordonat de Mihai Tataru, Managing Director Senior Intercative si de Vasile Alboiu, Digital Creative Director la Ogilvy.

"Prin joint-venture-ul dintre Ogilvy Group si Senior Interactive trecem la un "next level" al sinergiei intre digital si ceea ce am obisnuit sa numim advertising clasic. OgilvyInteractive, noul brand pe care il introducem in piata in 2009, detine deja competente de creatie si strategie din ambele medii si o echipa de client service specializata in domeniul digital", a spus Mihai Tataru.

Ogilvy este parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume. Ogilvy Group Romania include mai multe divizii, Ogilvy & Mather Advertising, MindShare Media, OgilvyAction, Ogilvy Public Relations Worldwide, Media Insight si OgilvyOne si nou aparuta OgilvyIntercative. Printre clientii aflati in portofoliul Ogilvy Group Romania se numara Unilever, Coca-Cola HBC, Kraft si IBM.

Senior Interactive este o agentie full-service locala de comunicare online, membra a Senior Group. Printre clientii Senior Interactive se numara Philip Morris, Wrigley, Renault si Univeler.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#OgilvyInteractive, #Ogilvy Group Romania, #comunicare online , #firma