Ziare.com

Peste 4.600 de autodisponibilizati la ArcelorMittal Galati

Joi, 01 Octombrie 2009, ora 21:21

   

Peste 4.600 de autodisponibilizati la ArcelorMittal Galati
Schema de plecari voluntare din combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati s-a incheiat, peste 4.600 de angajati parasind unitatea, au anuntat, joi, reprezentantii Federatiei Sindicale a Siderurgistilor (FSS) Metarom Galati.

Schema de plecari voluntare din combinatul siderurgic de la Galati a fost demarata in luna decembrie a anului trecut si a fost inchisa abia la finele lunii septembrie, lucru confirmat si de purtatorul de cuvant al combinatului, Dorian Dumitrescu.

Desi conducerea combinatului nu a dat nici o estimare a muncitorilor care au ales sa paraseasca platforma siderurgica pana la 30 septembrie 2009, sindicatele estimeaza un numar total de 4.600 de persoane.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1448 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

urmari

asta sa si urmarit inchiderea. se urmareste in ro distrugerea a tot ce ins made in ro,pentru a cumpara tot din afara rusine.ODIHNA FRUMOASA LU NEA NICU

 

dar la ce va-ati asteptat cretiniromani?

cei ce au murit in cei 60 de ani au murit pentru o cauza dreapta, voi ce ati votat intro franezie din 1990 numai comunisti verosi ce credeati ca va va oferi viitorul, bunastare ? sa fim seriosi !
anul de gratie 1990 a fost fatal pentru romani, tembeliiurlau pe strazi la mitingurile fsn-ului :"ca noi muncim nu gandim" si "voi n-ati mancat salam cu soia"cu referire la romanii ce au fugit in occident si erau dusmanii declarati ai securitatii si ai comunismului.
la marea demonstratie din piata universitatii s-a incercat deschiderea mintii romanilor sa nu se lase pacaliti la votul din 20 mai 1990. asta a fost ziua in care romanii si-au ucis viitorul. un mic exemplu :
IN IANUARIE 1990 AU VENIT REPREZENTANTII FIRMEI MERCEDES SA FACA AUTOBUZE IN UZINA AUTOBUZUL DIN CARTIERUL GIURGIULUI SI MUNCITORII AU STRIGAT CA NISTE APUCATI CA :
NU NE VINDEM TARA !!!!
astazi ce fac muncitorii ? unde este uzina ? cine a vanduto ? cei 4000 de oameni ce munceau acolo ce fac acum ?

ce va urma ?

in 1989 nu a fost revolutie cand va veni scadenta, si va veni cat de curand, sper ca spurcacunilecomuniste sa nu mai aibe scapare !

chiar?

Ce a mai ramas de distrus,mai este ceva?Oricum,in curind nu va mai fi nimic,doar baruri,mall-uri si magazine de nimic.Fabricile vor disparea in totalitate si uzinele,vor mai ramine citeva,asa de saminzta.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor