Premium Aerotec va incepe sa produca din 1 aprilie 2010

Marti, 15 Decembrie 2009, ora 11:55
2551 citiri
Premium Aerotec va incepe sa produca din 1 aprilie 2010
Foto: skycontrol.net

Compania Premium Aerotec ar putea incepe productia de la 1 aprilie 2010, dupa o investitie de 92 milioane de euro.

La inceput vor fi angajate 300 de persoane, urmand ca pana la final sa exista aproximativ 700 de salariati, informeaza Buna Ziua Brasov.

"Practic, din momentul in care se va ajunge la un consens, acordul se va putea semna, iar cei de la Premium Aerotec se vor putea apuca de constructia fabricii", a declarat, luni, liderul sindicalistilor de pe platforma IAR Ghimbav, Suba Arpad.

Productia va demara la 1 aprilie "daca si vremea va fi favorabila".

Premium Aerotec, parte a grupului EADS, va investi la Ghimbav 90 de milioane de euro in constructia unei fabrici care va produce piese pentru Airbus.

"Autoritatile romane vor sa dezvolte, la Brasov, un parc tehnologic aerospatial. De trei luni, se negociaza cu cei de la Premium Aerotec. Compania membra EADS vrea sa construiasca o hala de productie de componente pentru Airbus pe un teren al IAR Ghimbav, pana in aprilie 2010. Investitia totala se ridica la 92 milioane euro si se va derula pe o perioada de trei ani. In prima etapa, vor angaja 300 de oameni, pentru ca la final sa existe circa 700 angajati", a declarat in urma cu zece zile Claudiu Stafie, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#Premium Aerotec productie 2010, #Premium Aerotec Brasov, #Premium Aerotec Ghimbav , #firma
Comentarii