Ziare.com

Profiturile General Electric au scazut cu 35%

de Teodora Bodeanu
Sambata, 18 Aprilie 2009, ora 11:07

   

Profiturile General Electric au scazut cu 35%
Conglomeratul american General Electric a raportat o scadere de 35 de procente a profiturilor din primul trimestru al lui 2009.

In primele trei luni, profitul a scazut la 2,8 miliarde de dolari, de la 4,4 miliarde de dolari in aceeasi perioada a anului trecut, relateaza BBC News.

Din cauza recesiunii, au scazut vanzarile in majoritatea diviziilor General Electric, de la motoare pentru avioane la electrocasnice.

Directorul executiv al companiei, Jeff Immelt (foto), a declarat ca va taia cheltuielile cu mai mult de cinci miliarde de dolari in 2009. "Avand in vedere ca suntem in mijlocul unei economii din ce in ce mai slabe, ne descurcam bine", a spus Immelt.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Pentru prima data din 1938, grupul a fost nevoit sa reduca plata dividendelor si i-a fost scazut si ratingul de companie de catre agentiile de profil.

Pe bursa, actiunile General Electric au crescut cu 1%.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 419 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor