Romanii cumpara mai multi brazi de Craciun din magazinele online

Vineri, 12 Noiembrie 2010, ora 15:45
998 citiri
Romanii cumpara mai multi brazi de Craciun din magazinele online
Foto: BrazideCraciun.ro

Romanii continua sa se orienteze spre cumparaturile online, inclusiv in ceea ce priveste brazii de Craciun si decoratiunile specifice.

Astfel, cifra de afaceri a magazinului online BrazideCraciun.ro se va majora cu 60 la suta in acest an, potrivit estimarilor oficialilor companiei, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

In 2010, oficialii compania va avea un rulaj de 125.000 de euro pentru portalul BrazideCraciun.ro, dupa ce, in 2009, acesta a fost de 80.000 de euro.

Crestrerea business-ului este determinata atat de campaniile de marketing initiate o data cu inceperea sezonului (septembrie - decembrie) dar si de investitiile derulate de la inceputul acestui an.

"2010 a insemnat pentru BrazideCraciun.ro investitii de 10.000 de euro in relansarea website-ului dar si in noua strategie de comunicare", a declarat Marius Dosinescu (foto), business development manager in cadrul grupului FlorideLux.ro, care opereaza magazinele online www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro si www.coroane.ro.

Previziunile oficialului BrazideCraciun.ro indica pentru acest an triplarea numarului de comenzi operate pana la finele anului, de la 600 in 2009, la 1.800 in 2010. Cu toate acestea, Marius Dosinescu a subliniat ca situatia economica din acest an va determina majoritatea clientilor sa fie mai atenti la bugetele pentru Sarbatori.

Astfel, daca in 2009 valoarea medie a unei comenzi preluate de BrazideCraciun.ro s-a ridicat la 133 de euro, pentru anul in curs insa cumparaturile medii vor fi mai mici cu aproximativ 50%, ajungand la 70 de euro.

In ceea ce priveste clientii tinta ai BrazideCraciun.ro, Dosinescu a subliniat ca aproximativ 75% dintre acestia provin din mediul de businesss, fiind vorba de companii medii si mari.

T.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#brazi de Craciun online, #cumparare decoratiuni Craciun , #firma