Sexul pe internet aduce castiguri de peste un milion de lei pe an

Miercuri, 16 Iulie 2008, ora 10:03
4962 citiri
Sexul pe internet aduce castiguri de peste un milion de lei pe an

O firma ieseana ce activeaza in domeniul video chat-ului a ajuns in "Topul excelentei in Afaceri" al Camerei de Comert Iasi cu un castig de peste un milion de lei.

Firma Intervision SRL si-a desfasurat activitatea in vila din Bucium a fostului sef al OPC Ioan Haraga, informeaza Ziarul de Iasi, in editia online.

Desi se castiga foarte bine patronii firmei, sot si sotie, au declarat ca vor sa inchida afacerea.

Afacerile cu sex pe internet sunt incadrate de codul CAEN la "alte modalitati de recreere" si castigurile se invart in jurul sumei de peste un milion de lei noi. Adica mai mult de 10 miliarde lei vechi pe an.

"Intervision a obtinut la finele anului trecut o cifra de afaceri de aproximativ 1,2 milioane lei, si un profit net de putin sub 340.000 lei, avand 14 salariati", a declarat Cornelia Matase, contabila firmei Intervision.

In 2006 compania a raporat la Fisc afaceri de peste 1.5 milioane lei si profit mai mare de 400.000 de lei.

"Firma si-a incheiat activitatea in Bucium. A fost pastrata doar o parte administrativa, intr-un birou destul de modest, si presteaza doar o activitate modesta", a declarat Cezar Alexandrescu, administrator la Intervision SRL.

Mai mult, firma specializata pe transmiterea de imagini si conversatii pentru adulti a fost premiata cu locul I de catre Camera de Comert si Industrie (CCI) Iasi in cadrul evenimentului "Topul Excelentei in Afaceri", editia 2007.

Societatea patronata de sotii Simona si Cezar Alexandrescu a fost nominalizata in varful clasamentului la sectiunea "Activitati culturale, sportive si recreative" din clasa intreprinderilor mici, intrunind peste 150.000 de puncte in total.

"Firma mai desfasoara doar o activitate modesta in Iasi. La sfirsitul anului expira si contractul cu firma olandeza (n.r. - Interclimax) si probabil se va inchide activitatea definitiv. Vor fi pastrate doar celelalte locatii din tara (n.red. - Cluj Napoca, Brasov si Timisoara)", a mentionat patronul firmei.

In ciuda faptului ca reprezentantii Intervision sustin, in mod oficial, ca nu se lauda cu rezultatele economice obtinute, premiul oferit de Camera de Comert reprezinta un atu cu care compania o da referinta in fata fetelor dornice de senzatii tari pe canale private de internet.

"Grupul de firme care administreaza aceasta locatie a fost premiat de catre Camera de Comert a Romaniei pentru anul fiscal 2005 si 2006 pentru rezultatele obtinute in domeniul autorizat. Cred ca acest lucru spune suficient despre seriozitatea si structura noastra organizatorica: http://www.cciasi.dntis.ro/top/d1.htm, vezi SC Intervision SRL". Acesta este raspunsul dat pe pagina de internet a Interclimax Olanda dedicata partenerilor, raspuns dat unei persoane din Bucuresti interesate de afacere, care sustinea insa pe site ca se teme de un cistig prea mic din activitatea de videochat.

Potrivit normelor metodologice elaborate de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, criteriile care stau la baza clasificarii companiilor iesene incluse in anuarul "Topul Excelentei in Afaceri" vizeaza atat cifra de afaceri realizata in anul precedent, cat si profitul inregistrat din exploatare.

La acestea se adauga rata profitului societatii, eficienta utilizarii resurselor umane, cat si eficienta utilizarii capitalului angajat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Rețeaua de socializare TikTok, operată de gigantul chinez ByteDance, și-a extins portofoliul în Europa prin lansarea aplicației TikTok Lite în Franța și Spania. Noua versiune promite o...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#sex, #companie, #Internet, #video, #Top Excelenta Afaceri, #Camera Comert, #chat , #firma