Ziare.com

Suspans pentru investitia "Mini Hollywood" de la Cluj

Vineri, 24 Mai 2013, ora 22:25

   

Suspans pentru investitia "Mini Hollywood" de la Cluj
Doua firme au contestat castigatorul desemnat de Primaria Cluj-Napoca pentru construirea Centrului Regional de Excelenta in Industrii Creative si IT (CREIC), cunoscut sub denumirea de Mini Hollywood.

La licitatia pentru CREIC s-au inscris 16 firme. Castigatoare a fost desemnata asocierea dintre firmele Valve International, RDV Construct, White Star International si Team Net Engineering, care a avut pretul cel mai scazut: 42 de milioane de lei, fata de pretul estimat, de 52 de milioane de lei.

Fondurile necesare constructiei CREIC sunt asigurate de Uniunea Europeana, prin mecanismul destinat Polilor Nationali de Crestere.

CREIC a fost supranumit de presa locala "Buftea de Cluj" sau "Mini Hollywood", deoarece are ca scop crearea unui centru de productie cinematografica.

Conform proiectului, aici isi vor gasi birourile si spatiile adecvate de productie IMM-urile care activeaza in zona industriilor creative, cu un accent pe cinematografie.

Afla mai multe despre aceasta investitie, in continuarea articolului Suspans pentru investitia "Mini Hollywood-ul" de la Cluj pe Business24.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 727 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor