Tips&tricks: la ce trebuie sa fii atent cand alegi cele mai bune spatii industriale de inchiriat

Advertorial
Luni, 30 Martie 2020, ora 11:06
6964 citiri
Tips&tricks: la ce trebuie sa fii atent cand alegi cele mai bune spatii industriale de inchiriat

Oamenii de afaceri care isi doresc sa puna bazele unor afaceri noi sau pur si simplu sa dezvolte business-urile pe care le au deja, prin deschiderea a mai multe puncte de lucru si sunt in cautarea celor mai bune spatii industriale de inchiriat trebuie sa se informeze cat mai bine inainte de a lua o decizie, astfel incat sa gaseasca variantele potrivite!

In randurile ce urmeaza, antreprenorii pot citi despre aspectele esentiale la care sa aiba grija in acest sens!

Zona

Unul dintre cele mai importante elemente care trebuie luate in considerare de catre indivizii care sunt in cautarea spatiilor potrivite de inchiriate este zona.

De exemplu, in functie de activitatea desfasurata, antreprenorii se pot indrepta fie catre zonele limitrofe marilor orase, fie catre mediul urban, acolo unde exista mai mult spatiu disponibil.

Indiferent de alegerea pe care o fac oamenii de afaceri, ei trebuie sa se asigure ca locatia este una potrivita din punct de vedere al accesului pentru angajati, dar si pentru mijloacele de transport.

Spatii industriale de inchiriat in functie de intindere

Pe lista aspectelor de care antreprenorii trebuie sa mai fie constienti atunci cand cauta cele mai bune spatii industriale de inchiriat este si intinderea acestora.

De exemplu, spatiile trebuie sa fie suficient de generoase, in functie de nisa pe care se axeaza oamenii de afaceri.

Angajatii trebuie sa dispuna atat de spatiu de miscare, cat si de suficient loc pentru a monta echipamentele pe care trebuie sa le foloseasca in timpul productiei.

Accesibilitate

In ceea ce priveste accesibilitate, oamenii de afaceri trebuie sa se gandeasca inca de la inceput si la modul in care urmeaza sa ajunga angajatii lor la serviciu.

Este important ca in apropierea spatiilor industriale sa existe statii de autobuz, de tramvai sau de metrou, in functie de caz.

In acelasi timp, spatiile trebuie sa fie accesibile si cu masina personala pentru cei care folosesc acest mijloc de transport pentru a ajunge la locul de munca.

Utilitati

Pe lista elementelor la care antreprenorii trebuie sa fie atenti se numara si utilitatile.

Inainte de a incheia un contract de inchiriere, ei trebuie sa se asigure ca spatiile pe care si le doresc sunt complet functionale si ca sunt racordate la gaz, apa curenta si electricitate.

Este esential ca activitatea sa poata incepe cat mai curand, pentru ca si incasarile sa fie cele dorite.

Contractul

Nu in ultimul rand, contractele trebuie sa fie redactate foarte clar, sa contina toti termenii si toate conditiile agreate de cele 2 parti.

Perioada de inchiriere, suprafata, preturile aferente: acestea sunt doar cateva dintre datele care nu trebuie sa lipseasca din contracte, astfel incat ambele parti sa se simta in siguranta.

Luand rand pe rand toate cele mentionate anterior, antreprenorii isi pot gasi mult mai usor spatiile industriale de care au nevoie pentru a-si desfasura activitatea.

Procesul de cautare trebuie sa fie unul minutos: recomandat este ca oamenii de afaceri sa isi aloce suficienta vreme in acest sens!

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#inchiriere spatii industriale, #GVA Industriale , #firma