Un cizmar aradean a lansat Programul "Rabla" pentru incaltaminte

Luni, 29 Martie 2010, ora 14:21
1784 citiri
Un cizmar aradean a lansat Programul "Rabla" pentru incaltaminte
Foto: Arhiva

Un cizmar din Arad a lansat, luni, o varianta a Programului "Rabla" prin care cei care doresc incaltaminte noua o pot cumpara cu o reducere de 50 la suta, daca predau pantofii vechi.

Aradeanul Stefan Filipas, care detine un atelier de reparatii si productie de incaltaminte, a spus ca a lansat acest program dupa ce a vazut ca tot mai putini oameni au bani sa-si cumpere o pereche de pantofi.

"Sunt oameni care pur si simplu nu au bani sa-si cumpere pantofi noi. Eu am clientii mei, pe care ii cunosc si in care am incredere si carora le mai vand in rate. Prin programul Rabla la pantofi initiez o promotie numai in perioada Sarbatorilor de Pasti, cand, conform traditiei, oamenii obisnuiesc sa-si cumpere ceva nou", a declarat Stefan Flilipas.

Pantofarul aradean a mai spus ca programul se va derula in perioada sarbatorilor pascale, iar preturile pentru cei care renunta la incaltamintea veche sunt mai mici cu 50 la suta.

"Pot oferi la schimb incaltaminte noua, slapi, sandale, pantofi, ghete, toate din piele, la preturi cuprinse intre 30 si 80 de lei. Ghetele sunt mai scumpe, pot ajunge si la 150 de lei", a declarat pantofarul.

Reducerile de pret vor fi efectuate numai pentru acelasi tip de incaltaminte, adica persoanele care vor prezenta sandale vechi vor primi in schimb sandale noi, iar cei care vor ceda pantofii vechi vor primi la schimb pantofi noi. Programul se adreseaza doar adultilor, pentru ca pantofarul aradeanul nu produce incaltaminte pentru copii. Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca cei care vor participa la acest program este ca incaltamintea veche sa fie in conditii bune, ca sa mai poata fi reparata.

Stefan Filipas a spus ca va repara toti pantofii vechi primiti in cadrul programului si ii va dona institutiilor de ocrotire sociala din Arad.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#program Rabla incaltaminte, #aradean Rabla pantofi , #firma