WizCount - un soft de management al afacerii care creste odata cu firma ta

Joi, 31 August 2017, ora 09:00
2996 citiri
WizCount - un soft de management al afacerii care creste odata cu firma ta

WizCount este partenerul tau de incredere pentru dezvoltarea afacerii in ritmul propriu, utilizand un program computerizat care iti ofera asistenta pentru mai mult decat contabilitate pur si simplu.

Cu siguranta, ca administrator de firma din categoria IMM, te-ai lovit de problema selectarii unui program de contabilitate adaptat necesitatilor firmei. Multe soft-uri de contabilitate sunt dedicate marilor corporatii datorita complexitatii functiilor oferite si interfetei care necesita instruire specializata.

Evolutia operatiunilor contabile ale IMM-urilor - de la inceputuri la momentul dezvoltarii sustenabile

Un software de contabilitate care tine cont de evolutia naturala a firmei tale trebuie sa ofere exact functiile si operatiunile de care ai nevoie in fiecare etapa a existentei sale. Iar pe masura ce firma ta se dezvolta, aceste functii trebuie sa poata fi scalate si extinse pentru a acoperi nevoia crescuta de control, management si predictibilitate financiara.

Creatorii WizCount au inteles ca, alaturi de ceilalti administratori de firme din Romania, ai nevoie de o solutie software flexibila, pe care sa o poti utiliza din prima zi de functionare si pe care sa poti conta pe termen lung. Astfel, WizCount a fost conceput ca un soft de contabilitate care creste odata cu compania ta, oferind mai mult decat contabilitate - o solutie financiara completa si adaptata nevoilor companiei tale.

WizCount pentru firmele mici - siguranta si incredere in derularea activitatilor financiar-contabile de baza

In primii ani de antreprenoriat, principalele tale preocupari financiar - contabile sunt cele de baza. Trebuie sa fii sigur de existenta unui flux de numerar constant, sa monitorizezi incasarile si platile si sa cresti stabilitatea financiara a firmei, pentru a putea accesa linii de credit si imprumuturi.

Astfel, un program de contabilitate ideal este cel care iti permite:

  • automatizarea platilor recurente;
  • confirmarea platilor prin corelare cu facturile emise;
  • consultarea soldurilor tuturor conturilor companiei;
  • pregatirea situatiilor financiare si declaratiilor financiar-contabile solicitate prin lege;
  • facilitarea platii obligatiilor catre angajati si bugetul de stat la timp.

Cu softul de contabilitate WizCount poti realiza toate aceste operatiuni din cateva click-uri, utilizand modulul de baza, care are un pret accesibil pentru companiile aflate in prima etapa a evolutiei.

Alaturi de firma ta in perioada deciziilor critice pentru dezvoltare si expansiune

Spiritul antreprenorial te ajuta sa identifici momentul propice pentru a dezvolta si diversifica activitatea firmei tale si a patrunde pe piete noi.

In acest moment, este crucial sa poti conta pe o solutie software de contabilitate cu capacitate sporita de analiza si management a capitalului circulant, fluxurilor de numerar si a evolutiei contului de profit si pierdere.

Prin adaugarea unor module suplimentare WizCount devine mai mult decat un program de contabilitate - un analist financiar personal, 100% precis si rapid in prezentarea de analize, predictii financiare si pentru setarea unor alarme pentru situatii speciale.

Poti consulta toate cifrele complexe si procentele greu de pus in perspectiva in modul grafic, defalcate pe conturi, clienti si tipuri de operatiuni financiare. In orice moment, puteti genera un raport bine structurat care poate fi prezentat in AGA sau in cadrul negocierilor cu institutiile de finantare sau cu autoritatile.

Management financiar avansat pentru compania ta - la un click distanta

Ai ajuns in momentul in care micul departament financiar-contabil s-a diversificat in numeroase alte departamente specializate. Insa, oricat de complexa si intensa ar fi activitatea zilnica a companiei, poti conta in continuare pe WizCount.

Acesta este motivul pentru care peste 3.500 de companii din Romania au incredere in WizCount: acest program de contabilitate le-a fost alaturi de la inceputul activitatii, a putut fi scalat si extins in ritmul de dezvoltare a activitatii.

WizCount asigura stabilitate si predictabilitate in tinerea contabilitatii, fara a fi necesara tranzitia de la un soft la altul, fara a schimba procedurile de lucru si fara a compromite siguranta si integritatea datelor financiar-contabile ale firmei.

WizCount este un soft de contabilitate, dar este mai mult decat contabilitate - este un sistem care iti ofera toate functionalitatile si beneficiile unui consilier financiar profesionist, in fiecare etapa a existentei firmei tale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#WizCount program contabilitate , #firma