Compania franceza de servicii de lux Radosa s-a lansat in Romania

Marti, 19 Aprilie 2011, ora 23:55
2903 citiri
Compania franceza de servicii de lux Radosa s-a lansat in Romania
Foto: cecinewyork.com

Compania franceza Radosa, singurul grup de servicii globale de lifestyle de lux, adresat intregii regiuni a Europei centrale si de Est, s-a lansat in Romania.

Incepand cu data de 15 aprilie, versiunea in limba romana a portalului companiei ofera acces la o gama larga de servicii personalizate si facilitati oferite membrilor, compania avand un portofoliu de 150.00 hoteluri in 15.000 destinatii, dar o lista de posibilitati de transport international aerian.

Europa de Est, inclusiv Romania, este considerata drept o piata cu potential ridicat de crestere, potrivit reprezentantilor companiei.

"Unul dintre obiectivele de crestere a companiei este de a spori acoperirea intregii regiuni din Europa de Est si, evident, Romania are un rol foarte important aici", a spus Francesca Barba, CEO al Radosa, conform Business Review.

Industria de servicii de tip concierge s-a lansat recent si este, in prezent, in plina dezvoltare. Radosa ofera servicii tip "Premium Global Concierge", precum accesul la vinarii renumite, vile si castele private, colectii de arta, evenimente sportive si de haute couture, somelieri privati, rezervari restaurant, precum si accesul la o selectie de 100 hoteluri de lux.

Clientii pot beneficia de un consultant personal si au o linie telefonica dedicata 24/24 de ore, 365 zile pe an.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#Radosa Romania, #servicii concierge, #concierge lux , #firme consultanta