Romania este prezenta cu patru companii in topul FAST 500

Duminica, 29 Noiembrie 2009, ora 14:59
2355 citiri
Romania este prezenta cu patru companii in topul FAST 500
Foto: Deloitte

Romania si-a dublat nivelul de reprezentare in editia din acest an a topului celor dinamice companii din IT, media, telecomunicatii, industria medicala si tehnologii verzi FAST 500 EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), realizat de firma de consultanta financiara Deloitte, avand patru companii finaliste.

Astfel, TeamNet International, din Bucuresti, s-a clasat pe locul 41, AROBS Transilvania Software, din Cluj-Napoca, pe 102, LASTING Software, din Timisoara, pe 360, iar The Red Point, din Iasi, pe pozitia 422, se arata intr-un comunicat Deloitte, remis Ziare.com.

"Acest rezultat reprezinta o recunoastere importanta pentru companiile romanesti si Deloitte se mandreste ca le-a identificat performantele, plasandu-le in context global. Avem incredere ca rezultatele de anul viitor vor reafirma forta acestor campioni tehnologici ai a industriei romanesti de profil in ansamblu", spune George Mucibabici, presedintele Deloitte Romania.

Pentru a fi eligibile, companiile trebuie sa aiba activitate de cel putin cinci ani, venituri operationale de cel putin 50.000 de euro in primul an luat in calcul si de cel putin 800.000 de euro in anul curent.

Liderul clasamentului din 2009 este compania Biotekno din Turcia, care a raportat o rata de crestere de 42.417% pe ultimii cinci ani si venituri de 37,4 milioane de euro pe anul fiscal 2008.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#top FAST 500 EMEA, #companii romanesti IT, #clasament Deloitte , #firme consultanta