(P) Intermed Casa, solutia perfecta pentru a gasi o casa in Sibiu

Advertorial
Miercuri, 25 Mai 2016, ora 17:05
18069 citiri
(P) Intermed Casa, solutia perfecta pentru a gasi o casa in Sibiu

Cumpararea unei locuinte, indiferent daca este vorba despre o casa, o vila, o garsoniera sau un apartament, este un eveniment deosebit in viata oricui.

A avea un spatiu propriu, o locuinta care sa ofere siguranta, confort si independenta este ceea ce isi doreste oricine. Astfel de obiective pot fi indeplinite cu succes prin multiple modalitati in zilele noastre, chiar si apeland la ajutorul online-ului.

A gasi o locuinta in Sibiu poate fi o provocare, insa eforturile pot fi diminuate in cazul in care se apeleaza la o agentie imobiliara, mai exact la Intermed Casa, care ofera solutii perfecte in acest sens.

Ce trebuie sa stii inainte de a alege o locuinta in Sibiu

Chiar daca acest aspect tine mai mult de responsabilitatea agentului imobiliar, prima recomandare pentru orice viitor proprietar este sa se informeze despre trendul pietei, despre cererea si oferta de locuinte, despre alternativele disponibile, preturi, locatii si orice alte detalii importante.

De unde poti sa obtii toate aceste informatii? Sursele pot fi diverse, poti apela la rude, cunostinte, colegi de serviciu, dar si la cele mai formale, precum anunturi imobiliare, ziare si publicatii sau chiar agentii imobiliare. Acest din urma element - agentiile imobiliare - te poate ajuta prin expertiza oferita si prin serviciile de calitate oferite.

Intermed Casa vine astfel in sprijinul doritorilor care cauta sa cumpere un apartament, o casa sau un spatiu comercial in judetul Sibiu, cu cele mai eficiente servicii imobiliare.

Intotdeauna agentia imobiliara va dispune de personal calificat, care va asigura conditii optime pentru fiecare tranzactie. De ce este recomandat sa apelezi la un agent imobiliar? Pentru ca are toate cunostintele de care ai nevoie pentru a te ajuta sa iti alegi o casa sau un apartament pentru gusturile tale.

Agentul imobiliar este in contact continuu cu piata imobiliara, cunoaste care sunt preturile, elementele ce trebuie verificate inainte de a cumpara o locuinta, are informatii despre amplasament, despre zona si are in vedere toate detaliile si pasii de parcurs pentru a finaliza intreaga documentatie aferenta vanzarii sau cumpararii unei proprietati.

Din toate aceste considerente, colaborarea cu un agent imobiliar este mai mult decat indicata.

Servicii imobiliare de top oferite de Intermed Casa

In cazul in care te afli in cautarea unei case sau a unui apartament in Sibiu, colaborarea cu aceasta agentie imobiliara iti poate aduce alternativa perfecta, intrucat vei putea gasi acea locuinta care sa iti multumeasca toate exigentele.

Pentru orice tranzactie imobiliara exista unele servicii asociate, care sunt duse la indeplinire in cel mai eficient mod cu putinta de catre personalul specializat al agentiei imobiliare amintite anterior.

Primul pas in alegerea unei locuinte il reprezinta consultanta de specialitate. Poate sa nu fie vorba neaparat de o casa sau de un apartament, ci de un spatiu comercial sau de unul destinat birourilor.

Intermed Casa Sibiu pune la dispozitia doritorilor consultanti si agenti imobiliari specializati, care garanteaza cele mai bune recomandari in ceea ce priveste vanzarea, relocarea, cumpararea sau investitiile imobiliare diverse.

Partea de consultanta este asigurata si in situatia in care proprietarul este nevoit sa apeleze la un credit imobiliar pentru a putea achizitiona spatiul mult dorit.

Agentul imobiliar va oferi varianta optima, respectiv acel credit imobiliar care aduce cu sine dobanda cea mai avantajoasa si conditiile ideale de creditare.

Serviciile imobiliare de top ajuta astfel pe oricine aflat in cautarea de case de vanzare Sibiu. Daca documentatia aferenta unei achizitii sau unei vanzari poate aduce batai de cap proprietarilor, aceasta grija este inlaturata, intrucat specialistii Intermed Casa Sibiu se ocupa de intocmirea tuturor actelor notariale, a dosarelor de credit si oricaror alte inscrisuri oficiale necesare.

Chiar si tinerii care opteaza pentru programul Prima Casa pot primi un ajutor considerabil din partea agentiei imobiliare de top din Sibiu. Serviciile oferite includ actualizarea si completarea intregului dosar de creditare, mentionarea datelor tehnice ale imobilelor in Cartea Funciara sau expertize tehnice pentru apartamente sau case cu modificari fata de proiectele initiale.

Avantaje oferite de agentia imobiliara Intermed Casa Sibiu

Vanzatorii, cumparatorii sau cei ce cauta sau ofera spatii de inchiriat beneficiaza in egala masura de o serie de avantaje pe care le ofera Intermed Casa.

A vinde o casa sau un apartament nu e ceva tocmai usor de dus la indeplinire, la fel cum nici a inchiria un anume spatiu nu este un proces care se poate face peste noapte.

Daca vine vorba despre achizitia unei locuinte sau a unui spatiu cu o alta destinatie, este nevoie de o prospectare atenta a pietei, iar procesul poate aduce dificultati unei persoane neexperimentate.

Pentru oricare din aceste situatii se remarca avantajele pe care le ofera aceasta agentie imobiliara din Sibiu.

Oricine poate ajunge la un moment dat client sau ofertant pe piata imobiliara. Intr-un astfel de moment iau nastere o serie de intrebari:

  • De ce as alege sa apelez la o agentie imobiliara pentru a cumpara un apartament in Sibiu?
  • Cum ma poate ajuta agentia imobiliara pentru a gasi casa ideala?
  • Pot castiga din punct de vedere financiar daca aleg colaborarea cu o agentie imobiliara?

Lista intrebarilor poate continua, iar raspunsurile trebuie sa multumeasca din toate punctele de vedere. Avantajele colaborarii cu un agent imobiliar si cu o agentie imobiliara specializata sunt enumerate in continuare.

1. Consultanta de specialitate

La vanzarea sau cumpararea unui imobil, documentatia aferenta poate fi destul de "stufoasa" si complexa. Pentru un simplu proprietar sau viitor proprietar, intocmirea tuturor documentelor necesare poate fi destul de dificila. Intr-o astfel de situatie isi intra in rol deplin avantajul consultantei oferite de specialistii in imobiliare.

Agentul imobiliar care a preluat clientul, indiferent daca este vanzator sau cumparator, ofera consultanta si recomandari pentru ca orice tranzactie sa se desfasoare fara probleme si cu avantaje pentru fiecare dintre parti.

2. Economie de timp si de bani

Timpul este o resursa importanta pentru oricine. Procesul de cautare de cumparatori pentru o locuinta sau un spatiu scos spre vanzare poate fi un mare consumator de timp. In mod similar, poate sa treaca o perioada destul de indelungata pana cand un cumparator sa gaseasca acea casa, acel apartament sau acel spatiu care se potriveste perfect nevoilor sale.

Cum ajuta in acest caz Intermed Casa Sibiu? Cu ajutorul bazei de date generoase in care sunt prezente atat ofertele imobiliare, cat si cererile, se ajunge la economisirea timpului necesar identificarii celor mai potrivite solutii.

Daca tinem cont si de dictonul "Timpul inseamna bani", economia de timp se traduce direct intr-o economie financiara reala.

3. Promovare a anunturilor prin platforma proprie

Agentia imobiliara Intermed Casa din Sibiu dispune si de platforma online ce poate fi regasita la adresa intermedcasasibiu.ro.

Vanzatori, cumparatori, persoane care ofera spatii spre inchiriere sau care sunt in cautarea acestora pot sa beneficieze de avantajul oferit prin platforma Intermed Casa.

Orice oferta sau cerere poate fi promovata in cadrul site-ului, pentru un plus de vizibilitate si accesibilitate pentru doritori.

Totul se orienteaza catre online in zilele noastre, astfel platforma de vanzari/cumparari/inchirieri imobiliare Sibiu poate fi de mare ajutor persoanelor interesate.

4. Numar mare de optiuni

Diversitatea este cuvantul cheie atunci cand vine vorba de domeniul imobiliar. Jucatorii de pe aceasta piata vand, cumpara sau inchiriaza imobile in mod constant, cu o rapiditate aliniata cu secolul vitezei in care traim.

Odata ce sunt cunoscute exact cerintele, indiferent daca este vorba despre un vanzator sau un cumparator, agentia imobiliara Intermed Casa ofera o baza de date completa, cu numeroase optiuni, in functie de situatie.

Vanzarile de apartamente, case, vile, hoteluri si pensiuni ori spatii si terenuri cu diverse destinatii sunt facilitate prin disponibilitatea platformei online.

Pe de alta parte, inchirierea si cumpararea de noi locuinte sau spatii sunt de asemenea procese usurate, in conditiile in care intermedcasasibiu.ro detine o oferta bogata si pe acest plan.

Cererea sau oferta pentru un imobil poate fi plasata foarte eficient si cu ajutorul platformei Intermed Casa, unde doritorii nu au nimic altceva de facut decat sa bifeze si sa completeze campurile aferente tipului de tranzactie.

Indiferent daca vrei sa cumperi, sa vinzi sau sa inchiriezi un imobil, ti se ofera posibilitatea de a filtra toate ofertele sau cererile in functie de tipul proprietatii, de buget sau tinand cont de alte elemente specifice.

Motivele pentru care tot mai multe persoane aleg sa apeleze la agentii imobiliare devin astfel mai mult decat evidente. Avantajele asociate estompeaza neajunsul de a achita un comision de intermediere.

La o prima impresie, acest comision poate determina unii vanzatori sau cumparatori sa actioneze independent, insa o astfel de decizie poate sa nu ajute la maximizarea din punct de vedere valoric a fiecarei tranzactii.

5. Evaluari corecte, conforme cu pretul pietei

In momentul in care ai luat hotararea ferma de a vinde, cumpara sau inchiria, decizia iti poate fi influentata de factori personali. Uneori pur si simplu te indragostesti de o anumita proprietate si nu mai iei in considerare ceea ce conteaza cu adevarat, adica pretul real si corect.

Pentru a scapa de acest neajuns, Intermed Casa ofera oricarui doritor informatii reale, situatia exacta a pietei imobiliarelor si evaluari corecte si complete pentru fiecare imobil in parte.

6. Nu mai cazi in plasa capcanelor imobiliare

Daca nu esti in deplina cunostinta de cauza, poti intalni pericole, intrucat piata imobiliarelor nu este lipsita de acestea.

O agentie imobiliara te ajuta sa vezi dincolo de aparente, pentru a nu avea parte de imobile care ascund anumite probleme juridice sau care pot sa afecteze in vreun fel investitia considerabila pe care urmeaza sa o faci.

Colaborand cu agentia Intermed Casa din Sibiu te asiguri ca eviti orice capcane imobiliare in care ai putea sa cazi in momentul in care esti orbit de un pret foarte avantajos sau de conditiile si dotarile uimitoare ale unui imobil pe care ti-ai dori sa il cumperi.

7. Scapi de birocratie

Dupa cum mentionam si anterior, colaborarea cu o agentie imobiliara iti garanteaza avantajul conceperii documentatiei complete pentru orice situatie.

Nu conteaza ca este vorba de o tranzactie de vanzare-cumparare sau de inchirierea unui spatiu. Orice document este filtrat atent si realizat corect, de la contract pana la inregistrarile in cartea funciara, declaratii sau radieri ale imobilelor care au cunoscut un transfer de proprietate.

Despre Intermed Casa Sibiu

Agentia imobiliara si-a castigat renumele pe raza judetului Sibiu prin profesionalism si experienta acumulata. Activitatea acesteia a debutat in anul 2004, de atunci si pana in prezent respectandu-se de fiecare data standardele in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite.

Obiectul principal de activitate este reprezentat de intermedierea vanzarilor, cumpararilor si inchirierilor de imobile, indiferent de categoria acestora.

Persoanele fizice pot efectua astfel de tranzactii mult mai usor, avand parte de consultanta de specialitate pentru achizitia, vanzarea sau inchirierea de apartamente, case sau vile.

De asemenea, si persoanele juridice au parte de un ajutor considerabil: le este facilitata identificarea terenurilor, spatiilor de birouri, spatiilor comerciale sau de depozitare cautate, dar si scoaterea acestora spre vanzare sau inchiriere.

Intelegand ideea ca o colaborare cu o agentie imobiliara aduce numeroase avantaje ambelor parti, Intermed Casa Sibiu s-a axat de fiecare data pe servicii de cea mai buna calitate, pe orientare catre nevoile clientilor si pe investitii facute in resurse umane, know-how si cunoasterea foarte buna a pietei imobiliarelor.

In cazul in care iti doresti sa achizitionezi, sa vinzi sau sa inchiriezi un apartament, o casa sau un spatiu comercial pe raza judetului Sibiu, Intermed Casa poate fi solutia perfecta.

Pentru a apela la unul din consultantii de specialitate ai agentiei, foloseste formularul de contact direct de pe site sau ajuta-te de urmatoarele date:

  • INTERMED CASA SRL
  • Str. Rennes 6 Jud. SIBIU, Loc. SIBIU
  • Tel: 0269 212 999
  • Email: office@intermedcasa.ro
  • Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
    Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
    Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
    Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
    Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
    Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
    #imobiliare Sibiu, #apartament Sibiu, #casa vanzare Sibiu , #firme imobiliare